BIST 9.911
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.444,68

12 yaşındaki çocuğu taciz ederken suçüstü yakalandı!

İZMİR'in Karşıyaka ilçesinde, 12 yaşındaki kız çocuğunu G.B.'yi taciz etmeye çalışan ve mahalleli tarafından yakalanarak linç edilmek istenen M.Ş. gözaltına alındı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
Misafir

batida bu ve benzeri suclara cok agir cezalar var keske batililar kadar duyarli koruyucu bir adaletimiz olsa Turkiyede hergun binlerce boyle durumlar oluyor batida ise binde bir.

Buran

Cezalar caydırıcı değil.

Nadim

Ey İslâm ceza ve hukuk sistemi uygulanmaya başlamalı. ..batının, romanın porsumus. .suçlu yu koruyan uyduruk ceza ve hukuk sistemi bu millete yarar yerine zarar vermiştir. ..yarattığı kullarını Allah cc. Daha iyi tanıyan olmayacağına göre ,O 'nun vaz ettiği sistemi uygulamak en doğru yoldur. .gerisi şeytan ve avanesinin oyalama mesaisi dir. .

ahmet

linç ne dine ne vicdana uyar. islamda lincin yeri yoktur. daha önce yanlış linç edilen insanlar oldu. linç eden de suça meyilli kısmen psikopattır. devlet cezayı vermiyorsa devleti protesto edin devlet kendini düzeltsin..

haykiris

bu sapiklarin cezasini mahkemelerimiz vermiyor ve adli kontrol sarti denen zirvalamayla serbest birakiliyor birakin millet linc etsin adalete kimsenin inanci kalmadi heryeri sapikla doldurdu verilen yanlis kararlar yuzunden.ya idam hemen getirilmeli yada biraksin adalet cezasini linc ederek millet versin yeter be.

  • 1