BIST 9.757
DOLAR 32,57
EURO 35,03
ALTIN 2.456,65
HABER /  MEDYA

Ütopya'da ayrılık vakti! Büyük aşk bitti mi?

Ütopya'nın aşıkları Semih ve Kurretülayn arasında yaşanan tartışma ve konuşmalar yarışmaya damgasını vurdu.

Abone ol

Ütopya yarışmacısı Semih, duygusal ilişkisiyle alakalı aldığı kararı Kurretülayn'a açıkladı.

Geçtiğimiz gün Semih, kameraların karşısına geçerek duygusal ilişkisiyle alakalı almış olduğu kararı en yakın zamanda Kurretülayn'a açıklayacağını belirtmişti.

Merakla beklenen açıklama sonunda geldi. Kurretülayn ile bir süre sohbet eden Semih, almış olduğu kararı onunla paylaştı.

Semih, "Artık ilişkimi herkesin önünde yaşamama kararı aldım. Çünkü durum böyle olunca ilişkimiz zarar görüyor. Bunu anlayışla karşılayacağını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Semih'in tek başına böyle bir karar almasından ötürü rahatsızlık duyduğunu belirten Kurretülayn, alınan kararı anlayışla karşılamadığını belirtti.

Durum karşısında gözyaşlarına hakim olamayan Kurretülayn, Semih'in yanından ayrılırken "Yazıklar olsun" diyerek tepkisini ortaya koydu.



SEMİH'TEN KURRETÜLAYN'A: "AYRILIYORUM SENDEN BİTTİ"

Semihler destekçilerinden notları okurken Kurretülayn sinirli bir şekilde elinde bir tomar notla yanlarına geldi.

Kurretülayn sinirliydi çünkü Semih'e gönderilen notların bir kısmı yanlışlıkla onun notlarının arasına karışmıştı. Kurretülayn okuduğu yorumlar sonrası adeta çılgına döndü.

Semih'in oy kaybetmemek için ilişkisini dondurduğunu düşünen Kurretülayn restauranta döndükten sonra söylenmeye devam ederken Murat'ta Kurretülayn konusunda Semih'i etkilemeye çalıştı. Kurretülayn'la ilişkisini donduran Semih yaşanan olaylardan sonra araya mesafede koymak istedi. Semih'in bu kararına Murat'tan tam destek geldi.

Semih kendisine gelen notları okuduktan sonra yakarak ortalıktan kaldırdı nedense. Semih'in peşini bırakmayan Kurretülayn'ın sesi Ütopya'nın dört bir tarafından duyuldu.

Kurretülayn sakinleşmeyince Semih bu konuşma sırasında şok bir karar daha aldı: "Ayrılıyorum senden bitti."

Kurretülayn, Semih'in aşkının gerçekliğini sorgulamaya başladı. Kurretülayn ve Semih'in Ütopya'da yankılanan kavgaları bireysel yarışmacılarda şok etkisi yarattı adeta.

Kurretülayn o kadar sinirliydi ki konuşmak için Semih'i zorladı. Tartışma sırasında üslup giderek sertleşti. Kurretülayn olayların sorumlusu olarak Murat'ı işaret ederken Semih'te Altar'ı hedef gösterdi.

Kurretülayn en sonunda sinirli bir şekilde Semih'in yanından ayrıldı.