BIST 9.929
DOLAR 32,46
EURO 34,73
ALTIN 2.440,09
HABER /  POLİTİKA

TS Başkanı Erdoğan için dua etti

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, TGRT Haber'de Hadi Özışık'ın konuğu oldu.

Abone ol

İNTERNETHABER- Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Başbakan Erdoğan ile özel bir görüşme yaptığı yönündeki iddialar gerçek çıktı.

TGRT Haber'de yayınlanan Basın Odası programında Hadi Özışık'ın soruların yanıtlayan Hacıosmanoğlu, Başbakan Erdoğan'la görüştüğünü doğruladı.

Görüşme Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı MÜSİAD iftarı sonrası aynı mekanda düzenlenen Of-Hayrat Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nin iftarına katılması sırasında gerçekleşti. 

Yaklaşık yarım saat süren görüşmenin ana gündem maddesi ise son dönem Türkiye gündemini meşgul eden siyasi gelişmelerdi.

DUA ETTİ

Erdoğan'ı sevdiğini de söylen Hacıosmanoğlu, "Bu ülkenin başında daim olmasını Allah' tan niyaz ederiz" dedi.

İşte Hacıosmanoğlu'nun ağzından o görüşmenin detayları...

'Bizin sayın Başbakan'dan bir randevu talebimiz vardı. Ancak MÜSİAD iftarı sonrası bizim iftara da katıldı o sırada görüşme imkanımız oldu. Genelde ülke meseleleri konuştuk. Yarım saatlik görüşmenin belki 5 dakikası sporla ilgiliydi.

BAŞBAKAN'A DEĞER VERİYORUZ

Bu ülkenin vatandaşı olup da bu ülkenin meseleleriyle ilgili görüşmenin olmaması mümkün mü? Genelde büyük takımların yöneticileri kişisel çıkarlarıyla ilgili konuştukları için memleket meseleleriye ilgilenmiyorlar.

BAŞBAKAN'IN MORALİ NASIL?

Başbakan'ın morali güzel. Biz kendisini seviyor ve değer veriyoruz. 10 senede bu ülkeyi nereden nereye taşıdığını, 10 sene daha yönetimde olursa bu ülkeyi nerelere taşıyacabileceğini biliyoruz.

RİYAKARLIK OLUR

Bu ülkeye yaptıklarını görmezsek riyakarlık olur.

Kendisini halk seçti, bizi de Trabzon'da Trabzon'un halkı seçti. Kendisinde kendimle ilgili çok şey buluyorum.

Bu ülkenin başında daim olmasını Allah' tan niyaz ederiz.

OYUN OYNANMAK İSTENİYOR

Ortadoğu'daki oyunların benzeri bir senaryo Türkiye'de oynanmak istendi. Halkın iktidarı olursanız o lobiler ne kadar güçlü olursa olsun sizi yıkmaya müktedir olamazlar. Sizin de liderlik vasfınız varsa bunları bertaraf etmekte zorlanmazsınız.

KAZLIÇEŞME'YE NEDEN GİTTİ?

Kazlıçeşme'ye gidişim millet adına bir irade ortaya koymaktı. Bu ülkede bir lider var ve ona sahip çıkmak lazım. Dün el açan ülke kucak açan ülke olma yolunda hızla ilerliyor. Biz 600 yıl dünyayı yönetmiş bir milletin evlatlarıyız. Hesabı olanların hesabı bozuldu.