BIST 9.890
DOLAR 32,57
EURO 35,01
ALTIN 2.461,30
HABER /  MEDYA

Survivor Taner 'Acun'a söyleyin beni de alsın'

Acun Ilıcalı ile davalık olan Survivor'ın eski yarışmacısı Taner sosyal medya hesabından Nihat Doğan'a Survivor All Star'a girebilmek için istekte bulundu.

Abone ol

Survivor'ın eski yarışmacılarından sempatik halleri ve ilginç yengeç dansıyla gönüllere taht kuran Taner ve Survivor All Star yarışmasının tam kadrosunda yer alacağı belli olan ünlü türkücü Nihat Doğan arasındaki dialog herkesi şaşırttı.

Survivor'ın eski yarışmacılarından Taner Tolga Tarlacı, Acun Ilıcalı'nın yeni projesi Survivor All Star'a seçilmemesinin şokunu yaşıyor.

2011-2012 Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasını üçüncü tamamlayan Taner, Survivor All Star kadrosunda yer alan ünlü sanatçı Nihat Doğan'dan Acun Ilıcalı'yla kendisinin yarışmaya dahil edilmesi konusunda konuşmasını istedi.

Taner twetter'daki sayfasından Nihat Doğan'a seslenerek ' Etraf yamyam dolu herhan üstüne çullanabilirler. Acun Ilıcalı'yla konuş beni oraya alsın' dedi.

Nihat Doğan da eski yarışmacıya 'Hepsini yedim yine yerim merak etme. Senin için konuştum fakat dönüşü olmayan büyük hatalar yapmışsın' cevabını verdi.

ekran-resmi-2015-02-11-13.12.39.png