BIST 8.718
DOLAR 32,33
EURO 35,16
ALTIN 2.239,56
HABER /  GÜNCEL

Soylu CHP'li vekili bombaladı! Kandil'deki arkadaşlarına sor

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, isim vermeden eleştirdiği bir CHP'li milletvekilini PKK'ya destek vermekle suçladı.

Abone ol

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yaşanan her şeye rağmen, Türkiye'nin dimdik ayakta durduğunu ve yatırımlarına devam ettiğini belirterek, "Biz bu ülkeyi, bu ülkenin insanının malı yapana kadar akıllanmayacağız, herkes bunu böyle bilsin istiyoruz." dedi.

Soylu, Of ilçe merkezindeki temasları sırasında vatandaşlara seslendi.
Türkiye'nin önemli bir yolculuğa çıktığını belirten Soylu, referandum la ilgili milletin ortaya kayacağı tercihle bugüne kadarki badirelerle, bir kez daha karşı karşıya kalmama kararı alacağını ifade etti.

"ÜLKEYİ MİLLETİN MALI YAPANA KADAR AKILLANMAYACAĞIZ"

PKK'lılar için verilen soru önergesini de eleştiren Soylu "Bana soracağına Kandil'deki arkadaşlarına sor"

 Yaşanan her şeye rağmen, Türkiye'nin dimdik ayakta durduğunu ve yatırımlarına devam ettiğini vurgulayan Soylu, "Hepimiz ülkemizde yaşananları hatırlıyoruz. Biz bu ülkeyi, bu ülkenin insanının malı yapana kadar akıllanmayacağız, herkes bunu böyle bilsin istiyoruz." ifadesini kullandı.

İsim vermeden CHP'li Sezgin Tanrıkulu'nu da eleştiren Soylu, çok sert ifadeler kullandı. Soylu şunları söyledi:

"Azılı teröristleri, Mersin'e, İzmir'e, Antalya'ya, İstanbul'a, Ankara'ya bomba sevk eden, terörist sevk eden, 'bu milletin canını yakın.' diyenleri oradan kurtarmak istiyorlar. 'Aman oradaki teröristlere müdahale etmesinler, onlar istediklerini yapsınlar ve bu ülkede huzuru ve sükunu ortadan kaldırsınlar.' Bunu kimle yapıyorlar? Ana muhalefet partisinin bir milletvekili vasıtasıyla hem de Diyarbakır'da Baro Başkanı olup, Diyarbakır'da aday olmaya cesaret edemeyip, İstanbul'dan aday olan ama CHP içerisinde de PKK sempatizanlığı sürekli olarak eleştirilen bir milletvekili. Kılıçdaroğlu'na söylüyorum, bu PKK sempatizanlarına müsaade etmeyin, bu ülkenin birliğini, beraberliğini ortadan kaldırmaya çalışanlara müsaade etmeyin. Bir taraftan da bize soruyorlar, bana soracağına Kandil'deki arkadaşlarına sor, onlar sana anlatırlar ne olacağını. Bizim evlatlarımızın nasıl mücadele ettiğini onlar size anlatırlar. Nasıl karşı karşıya mücadele edildiğini."