BIST 9.717
DOLAR 32,52
EURO 34,92
ALTIN 2.441,97
HABER /  MEDYA

Sinem Kobal geri dönüyor Yüz Yüze birinci bölüme bakın

Show Tv'nin merakla beklenen dizisi Yüz Yüze bugün birinci bölümüyle ekranda olacak. Uzun zamandır ekranlara ara veren Sinem Kobal, Yüz Yüze ile yeniden izleyici karşısında. Peki Yüz Yüze konusu ne birinci bölüm fragmanı haberimizde.

Abone ol

Başrollerini Sinem Kobal ile Birkan Sokullu'nun paylaştığı Yüz Yüze bu akşam birinci bölümüyle ekrana gelecek. 19 Ekim tarihinde başlayacak olan Yüz Yüze yeni bölümde bu akşam neler olacak? Gelin hep birlikte Yüz Yüze'ye bakalım.

Yüz Yüze 1. bölüm için heyecan dorukta. Show Tv'de başlayacak olan dizinin başrollerinde Sinem Kobal ve Birkan Sokullu yer alıyor. Tanıtım fragmanları ile dikkatleri üzerine çeken Yüz Yüze 1. bölümde beklenen başarıyı yakalayacak mı merak konusu.

YÜZ YÜZE BİRİNCİ BÖLÜM NELER YAŞANACAK?

Cihangir (Cino),  Surdibi’nde büyümüş, hayatı kurallarına göre yaşaması gerektiğini küçük yaşta öğrenmiş otuzlu yaşlarında bir çiçekçidir. Çiçekçi durumun görünen yüzü. Can yoldaşları; psikopat Tatar, teknoloji ve müzik uzmanı Aleko, has delikanlı “Molla” Yunus ve direksiyon başında adrenalin arttıran Mustafa ile birlikte, akşamları bambaşka bir dünyaya açılırlar.

Cino, ölen babasının aslında iftiraya kurban gittiğini öğrendiğinde intikam yemini eder ve dostları da onunla yürümeye ant içer.

Seliha; hırsızlık masasının güzel, gözü pek başkomiseri… En yakınları Zeynep ve Ali’yi tanıştırdıktan sonra ikili birbirine aşık olur. Her şeyin başladığı o gün, Ali ve Zeynep’in nişanı vardır. Ali bir iş için bankaya gider. Cino’lar da o gün bankadaki bir kasayı patlatacaktır. Bankaya girdiklerinde işler ters gider ve herkesin hayatı sonsuza kadar değişir.

Seliha yaşananların peşini bırakmamaya yemin eder. Kim olduklarını bilmeden Cino’ların peşine düşer. İz sürerken Cino ile tanışır. Burun buruna, birbirinin peşinde iki insan artık aşkla ve intikamla sınanacaktır.