BIST 9.891
DOLAR 32,46
EURO 34,83
ALTIN 2.445,59
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

Seks arkadaşı bulan uygulamaya büyük tepki

Uygulamalar hayatımızda önemli bir yer tutuyor. Banka işlemleri,eğlence, iş için kullanılanlar derken şimdide sıra seks arkadaşı bulan uygulamaya geldi…

Abone ol

Uygulamalar konusunda yapılan araştırmalar gelecek yıllarda nın çok daha fazla kullanıcı talebi ile karşılaşacağı yönündeyken ilginç bir detay göze çarptı!

BULAŞICI HASTALIKLARIN YAYILMASI ARTTI

Mobil dünyanın hızla gelişmesi dünyanın farklı noktalarındaki kişilerin bile bir dokunuşla iletişim kurabilmesini sağlarken yanında getirdiği birçok faydanın yanında belirli riskler de taşıyor. Binlerce kişi üzerinde yapılan araştırma, kişilerin artık sosyal hayatlarında sağlıklı ilişkiler kurarak yerine uygulama ve sosyal medya üzerinden yeni kişilerle tanışmayı tercih ediyor.

ŞAŞIRTAN İSTATİKLER

Yapılan araştırmada ortaya çıkan oldukça şaşırtıcı istatistikler mobil dünyanın insan hayatındaki yerini bizlere gösterirken araştırmaya katılan kişilerin %34’ü dışarı çıkarak yeni kişilerle tanışmayı ve bir şeyler yaşamayı tercih ederken %36’lık bir kesim de mobil uygulamalarla yeni kişilerle tanışıp ilişki kurmayı tercih ettikleri ve bunu daha güvenli bulduklarını belirtiyor.

İstatistikler mobil uygulamalar ile insan ilişkilerinin geldiği noktayı bizlere gösterirken giderek artan sağlık problemleri ve bulaşıcı hastalıkların bu sağlıksız ilişki kurma yöntemi ile tetiklendiği ve gün geçtikçe bu yönteme başvuran kişi sayısının da arttığını ortaya koyuyor.

Yaşanan tüm bu olaylar ve riskleri konusunda uzmanlar dikkat edilmesi gerektiğini vurgularken bu uygulamalara olan tepki giderek büyüyor.