BIST 9.717
DOLAR 32,56
EURO 34,93
ALTIN 2.444,76
HABER /  SPOR

Sağlama yılın antrenörü ödülü

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Spor Yöneticiliği bölümü öğrencileri tarafından düzenlenen '1. Spor Adamları Ödülleri' sahiplerini buldu.

Abone ol

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, yılın antrenörü seçildi. Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Spor Yöneticiliği bölümü öğrencileri tarafından düzenlenen '1. Spor Adamları Ödülleri' sahiplerini buldu.

Kültür Merkezi Mavi Salon'da düzenlenen törende yılın spor adamları ödüllerini aldı. Üniversite öğrencileri tarafından Ertuğrul Sağlam yılın antrenörü, milli halterci Nurcan Taylan yılın sporcusu, Murat Özsarı yılın sunucusu, Erdal Bibo yılın basketbolcusu, Yücel Platin yılın basketbol antrenörü, Evren Büker yılın parlayan yıldızı, Sedat Balkanlı yılın spor yöneticiliği vefa ödülü ve Bülent Ulger yılın spikeri seçildi.

Ödülünü almak için sahneye çıkan antrenör Sağlam, öğrenciler tarafından dakikalarca alkışlandı. Ödülünü alan Sağlam, ödül aldığı için çok heyecanlı olduğunu ifade ederek, ''Bu benim aldığım ilk ödül değil, ama en anlamlı ödüllerden bir tanesi. Ödülü verenlere çok teşekkür ediyorum. Başarıyı ödüllendiren, insanı başarıya teşvik eden anlayışınızdan dolayı da teşekkür ediyorum. Türkiye'de futboldan başka bütün herkese hatırlattığınız için ayriyeten teşekkür ediyorum." dedi. Spor Yöneticiliği Vefa Ödülü ise merhum Sedat Balkanlı'ya verildi. Balkanlı'nın ödülünde duygusal anlar yaşandı.