BIST 10.267
DOLAR 32,32
EURO 34,83
ALTIN 2.412,30
HABER /  GÜNCEL

Özdoğanın ağlatan şehri! VİDEO

Kısa sürede milyonların beğenisini kazanan "Bu Şehirde"nin bir de klibi oldu. İşte gazeteci Özdoğan'ın sesinden bu şehir;

Abone ol

Nisan ayında kitabevlerinde yerini alan, Abdullah Özdoğan'ın 5. kitabı 'Suya yazılar'dan seçilen 8 şiir, Volkan Sönmnez'in besteleri ve Abdullah Özdoğan'ın yorumuyla piyasada! Özdoğan ilk kasetini nefis bir kliple de taçlandırdı!

Stüdyo çalışmaları geçtiğimiz ay biten albümün ilk klibi yayınlanmaşa başladı. Geçtiğimiz hafta klibi çekilen 'Bu Şehir' adlı parça, tüm Türkiye'de radyo istasyonları tarafından çalınmaya başlandı. Bu şiir, ilk defa Kral FM'de yayınlandı ve Kral FM dinleyicilerinden gelen istekler doğrultusunda, Kral FM Top 10'da 5 numaraya kadar yükseldi.

Uzun yıllardan beri şiir yazan Abdullah Özdoğan'ın şiir kitabında sakladığı "Bu Şehir" adlı şiir gün yüzüne çıkınca kıyamet koptu.Radyolarda en çok dinlenen şiir olan "Bu şehir" Volkan Sönmez'in müzikleriyle de başka bir havaya bürünüyor.

Şiir'i okuyan da yazan da Abdullah Özdoğan "Kendi yazdığım duygumu sesime yansıttım ilk önceleri hiç düşünmüyordum ama şimdi dinledikçe benim de hoşuma gidiyor.Yazarken ki duyguyu vermişim. Başkası okusaydı bu duyguyu çok zor yakalardı" diyor.