BIST 9.916
DOLAR 32,48
EURO 34,75
ALTIN 2.440,80
HABER /  DÜNYA

Putin'den muhaliflere çıtır tuzak!

Kremlin muhaliflerini tuzağa düşüren model, bilgi sızdırdığı kurbanlarının yarı çıplak fotoğraflarını internette yayınlıyor...

Abone ol

Almanların efsanevi ajanı Mata Hari’nin tahtına Rus manken Katya aday.

Eski KGB ajanı olan Rusya Başbakanı Vladimir Putin’in muhaliflerine karşı kullandığı gizli silahı deşifre oldu. ‘Katya’ adıyla tanınan amatör Rus manken Ekaterina Gerasimova, mavi gözleri ve bebeksi yüzü sayesinde Putin’in muhaliflerine ulaşıyor.

‘İKNA KABİLİYETİ ÇOK GÜÇLÜ’

Muhaliflerle ilişkiye girerek bilgi sızdıran Katya, sonra onların itibarlarını yerle bir edecek yarı çıplak fotoğraflarını çekip yayımlıyor. İki sene içinde  sayıları yarım düzineyi aşan Kremlin muhalifinin itibarını yerle bir eden Katya’nın son kurbanı Rusya’nın saygın gazetecilerinden Viktor Şenderoviç oldu.

Katya ile ilişkisini kabul etmek zorunda kalan Shenderoviç’e eşi de boşanma davası açtı. 20’li yaşlarındaki  Katya’nın ‘kurbanları’ arasında Nasyonal Bolşevik Parti’nin liderleri ve Ilha Yashin gibi polikitacıların da aralarında olduğu pek çok bürokrat var. Aşk anılarını internetteki sayfasında yazan Katya’nın kurbanları, mankenin ikna kabiliyetinin çok güçlü olduğunu söylediler.