BIST 9.901
DOLAR 32,57
EURO 34,99
ALTIN 2.459,62
HABER /  GÜNCEL

Pamukoğlu Adana´da

Pamukoğlu, çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere geldiğini Adana´da, ´´Başı dik devlet, onurlu millet´´ konulu konferansa da katıldı.

Abone ol

Pamukoğlu, çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere geldiğini Adana´da, partisinin Karataş ilçe teşkilat binasının açılışını gerçekleştirdikten sonra Adana Seyhan Otel´inde düzenlenen ´´Başı dik devlet, onurlu millet´´ konulu konferansa katıldı.

Pamukoğlu, buradaki konuşmasında, Türkiye´de işlerin yolunda gitmediğini ancak siyasi parti liderlerinin meydanlarda anlamsız tartışmalar içerisinde olduklarını söyledi.

Halkın kararsız olduğunu vurgulayan Pamukoğlu, ´´Halk Türkiye´de siyasi parti ve liderlerinden yaka silkmiştir. Türk siyaset hayatında ilk defa kararsız seçmen sayısı yüzde 43 seviyelerinde. Bunun nedeni mevcut düzen partileri ve muhalefet partilerin liderleridir´´ dedi.

Pamukoğlu, özelleştirmeleri de eleştirerek, bunun bir an önce durdurulması gerektiğini savundu.

Ülkenin iyi yönetilmediğini, ekonominin her geçen gün kötüye gittiğini ve dış borcun arttığını iddia eden Pamukoğlu, şunları kaydetti:

´´Geçen yıl uluslararası 5 örgütün yaptığı çalışmaya göre, Türkiye BM´ye üye 202 ülke arasında yolsuzluk nedeniyle ekonomisi bozulan ülkeler arasında dördüncü sırada yer alıyor. Araştırmada yolsuzluğu yapanlar içerisinde de ilk sırada siyasetçiler, ardından da bürokratlar geliyor. Bunları koruyan bir dokunulmazlık kalkanı var. Biz ilk olarak dokunulmazlığı hem siyasetçilerden hem de bürokratlardan kaldıracağız. Onlar da normal vatandaş olacaklar. Çünkü Türkiye´de en zor olan şey normal vatandaş olmak.´´