BIST 10.083
DOLAR 32,36
EURO 34,82
ALTIN 2.440,85
HABER /  GÜNCEL

14 yaşında mafyaya sıktı!

Olay, Hatay'da şehrin göbeğinde yaşandı. 14 yaşlarında bir çocuk elindeki silahla mafya liderinin oğlunun kafasına sıktı.

Abone ol

Hatay'da şehrin göbeğinde kimliği henüz belirlenemeyen 14-15 yaşlarında bir çocuk, mafya lideri olduğu gerekçesiyle cezaevinde tutuklu bulunan Hüseyin Ç.'nin oğlunu sokak ortasında kurşun yağmuruna tuttu.

Katil zanlısı çocuk, silahla vurduktan sonra yere yığılan Rüstem Ç.'nin (27) kafasına da bir el ateş açtıktan sonra koşarak olay yerinden uzaklaştı. Rüstem Ç. ise olay yerinde hayatını kaybetti. Polis, çete operasyonundan cezaevinde tutuklu bulunan Hüseyin Ç.'nin oğlu Rüstem Ç.'nin sokak ortasında kurşunlanmasının mafya hesaplaşması ihtimali üzerinde duruyor.

Rüstem Ç.'nin yıllar önce çete operasyonunda tutuklanan ve halen cezaevinde bulunan Hüseyin Ç.'nin oğlu olduğunu tespit etti. Ambulanstaki sağlık görevlileri Rüstem Ç.'nin hayatını olay yerinde kaybettiğini fark edince müdahalede bulunmadı.

Bir görgü şahidi, silahlı saldırıyı gerçekleştiren zanlının, kapüşonlu, siyah deri montlu ve yaşının ise 14-15 civarında olduğunu bildirdi.