BIST 10.219
DOLAR 32,16
EURO 34,70
ALTIN 2.447,59
HABER /  GÜNCEL

Şerefiniz varsa AKPye oy verin

Nihat Doğan, Siirt'te ettiği bir laf ile ortalığı karıştırdı. Ekrandan söylediği bu sözlere sert tepki geldi... AKP'ye oy vermeyen Siirtli ne olacak şimdi...

Abone ol

Şarkıcı Nihat Doğan, konser vermek için gittiği Siirtte ettiği bir laf ile ortalığı karıştırdı. Televizyona çıkan Doğan, "Şerefiniz varsa AKP'ye oy vereceksiniz" dedi...

SEN GİT ŞEREFİNİ TEMİZLE

Yerel kanalda konuşan Nihat Doğan'ın bu sözlerine CHP Siirt İl Başkanı Şakir Sula, sert tepki gösterdi.  Sula, “Siirt halkı böyle şerefsiz insanlardan şerefini sormaz. Çok şerefliyse gitsin, İstanbul'daki şerefini temizlesin, öyle gelsin Siirt halkına şeref versin” dedi.

YEREL KANALDA SÖYLEDİ

Şarkıcı Nihat Doğan, Siirt'te AKP Kadın Kolları'nın düzenlediği etkinliğe katılıp konser verdi. Doğan, aynı günün akşamı da kentte yerel yayın bir televizyonda programa katılıp açıklamalarda bulundu. Bu programda da Siirt halkından tepki alan o sözleri etti. Doğan, "'Şerefiniz varsa AKP'ye oy vereceksiniz' diyerek Siirt halkına çağrıda bulundu.

ŞEREFSİZLERDEN ŞEREF SORMAZ

CHP il başkanı da Doğan'a ağır sözlerle yanıt verdi. İl başkanı, “Onu yöneteni de, buraya getireni de aşar. Siirt halkı çok şerefli ve gururlu bir halktır. Her zaman da bunu ispat etmiştir. Bütün adaylarımız dostlarımız ,hemşehrilerimizdir biz saygı duyuyoruz. Ama bir tane sanatçı gelecek de Siirt halkına “Şerefiniz varsa AKP'ye oy vereceksiniz' diyecek. Siirt halkı böyle şerefsiz insanlardan şerefini sormaz. Çok şerefliyse gitsin İstanbul'daki şerefini temizlesin öyle gelsin Siirt halkına şeref versin" dedi.