BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Evin bodrumunda kadın cesedi

Ev sahibi kirayı almak üzere eve gittiğinde kapıyı açık buldu. İçeri girdi... Bodruma doğru indiğinde gözlerine inanamadı. Orada bir ceset yatıyordu.

Abone ol

Mardin'in Nusaybin ilçesinde bir evin bodrum katında ceset bulundu. Cesedin, ev sahibinin kirasını almak üzere eve gitmesi ile ortaya çıktığı bildirildi.

Edinilen bilgilere göre, 3 ay önce M. B. tarafından kiralanan ve 3 aylık kirası peşin ödenen evin sahibi, kirasını almak için dün gece saatlerinde kiracısının evine gitti. Evin ışıklarının kapalı olduğunu gören ev sahibi, açık olan kapıdan içeri girerek kiracısını aramaya başladı.

Evin bodrumunda merdiven altında yüz üstü yatmış kadın cesedini gören ev sahibi, durumu mahalle muhtarına daha sonra ilçe emniyet müdürlüğüne bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri ve nöbetçi cumhuriyet savcısı, otopsi yapılmak üzere cesedin Diyarbakır Adli Tıp Kurumu'na gönderilmesine karar verdi. Ceset, şoförler odası ambulansıyla Nusaybin Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Evde bulunan cesedin üzerinde bulunan Suriye ecnebilerine verilen nüfus cüzdanına göre, şahsın M.B.'nin üçüncü eşi 29 yaşındaki Fatma Ş. olmasından şüphe ediliyor.

Nusaybin polisi, olayla ilgili ilçede geniş çapta soruşturma başlatırken, bir yandan da evi kiralayan M.B.'ye ulaşmaya çalışıyor. Mardin Valisi Duruer, daha sonra sivil toplum örgütlerinin sorunlarını dinledi.