BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Ölüm kamyonet kasasında yakaladı

İzmir-Aydın otoyolu Sağlık Köyü civarında kanalete düşen kamyonetin kasasındaki 2 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

Abone ol

Kaza, saat 06.30 sıralarında Torbalı'da meydana geldi. Aydın'dan İzmir istikametine gelen Recai Öztürk (37) yönetimindeki 35 TAL 89 plakalı açık kasa kamyonetin rot başlarındaki gevşemeden dolayı sürücü direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Yolun sağ tarafındaki tepeciğe çıkan araç daha sonra takla atarak kanalete düştü ve yaklaşık 100 metre sürüklendi. Takla atan kamyonetin sürücüsü Öztürk ve ön koltukta oturan Ayla Ayaz (35) yaralandı.
Kamyonetin kasasında oturan Ediz Ak (29) ile amcasının oğlu Bahri Ak (32) da hayatını kaybetti.

KASADA YOLCULUK

Aydın'da cephe katlama işi ile uğraşan Ediz Ak ve amcasının oğlu Bahri Ak, Aydın'dan İzmir'e aldıkları işi yapmak üzere 35 TAL 89 plakalı kamyonetle yola çıktı. Recai Öztürk'ün kullandığı araç Torbalı'ya bağlı Sağlık köyü mevkiine geldiğinde rot başının fırlaması nedeniyle kontrolden çıktı. Kazada ağır yaralanan Ayla Ayaz ambulans helikopterle İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, sürücü Recai Öztürk de Torbalı Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

OĞLUNU BEKLERKEN ÖLÜM HABERİ GELDİ

Torbalı'da Barış Yapı Sitesi'nde ikamet ettiği öğrenilen Bahri Ak'ın Aydın'dan yola çıkarken annesi Munise Ak'ı aradığı ve kahvaltı hazırlamasını istediği öğrenildi. Oğlu Bahri Ak, yeğeni Ediz Ak ve iş arkadaşları için kahvaltı hazırlayan anne Munise Ak oğlunu beklerken kaza yapıp öldüğü haberini aldı. Hemen Torbalı Devlet Hastanesi morguna koşan anne Munise Ak sinir krizleri geçirdi. Yaşlı kadını yakınları teselli etmeye çalıştı.