BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,94
ALTIN 2.438,27
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Oğlunun kolları arasında can verdi

Annesiyle tartışmasının ardından bunalıma giren kadın, kendi evinin balkonundan aşağı atladı.

Abone ol

Konya'da telefonla annesiyle tartıştıktan sonra bunalıma giren bir kadın, 4. katındaki evinin balkonundan atlayarak intihar etti. Beton zemine düşerek ağır yaralan kadın, kendisini kucağına alan oğlunun kollarında hayatını kaybetti.

Olay, saat 05.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Yenişehir Mahallesi Kadı Sıraceddin Sokak Yonga Sitesi B Blok'ta meydana geldi. İddiaya göre, bir gazinoda çalışan Demet Arslan (32), işten erkek arkadaşı Nurettin Ç. ile birlikte eve geldikten sonra cep telefonundan konuşmak için annesini aradı.

Alkollüydü

Yıllar önce kocasından ayrıldıktan sonra oğlu Tolga Arslan (16) ile birlikte yaşamaya başlayan Demet Arslan, annesiyle telefonda konuşurken bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Alkollü olduğu belirtilen Demet Arslan, telefondaki tartışmadan sonra bunalıma girince oturduğu apartmanın 4. katında bulunan evinin balkonuna çıkarak aşağıya atladı. Demet Arslan'ın bir anda balkondan atladığını gören erkek arkadaşı Nurettin Ç., odasında uyuyan Tolga Arslan'ı uyandırıp ambulans çağırdı.

Şoka girdi

Nurettin Ç. ile birlikte aşağıya inen Tolga Arslan, beton zemine düşerek ağır yaralanan annesini kucağına alarak ambulansın gelmesini bekledi. Şoka giren Tolga Arslan annesi kucağında beklerken, genç kadının erkek arkadaşı basın mensuplarına tepki gösterince polis tarafından uzaklaştırıldı. Olay yerine gelen sağlık görevlilerinin müdahalesi sonrasında, oğlunun kollarında hareketsiz duran Demet Arslan'ın kalbinin durduğu belirlendi. Kalp masajı yapılarak hayata döndürülmeye çalışılan Arslan, kaldırıldığı Konya Numune Hastanesi'nde de yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kameramana saldırdı

Bu sırada annesini götüren ambulansla hastaneye gelen Tolga Arslan, görüntü almaya çalışan bir kameramana tepki göstererek yüzüne vurdu. Olaydan sonra genç kadının erkek arkadaşı Nurettin Ç, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Hastanede ifadesi alınan Tolga Arslan ise, annesi eve geldiğinde kendisinin odasında uyuduğunu ve Nurettin Ç.'nin bağırma sesiyle birlikte uyandığını ve aşağıya indiğinde annesinin hareketsiz bir şekilde yerde yattığını gördüğünü söylediği öğrenildi. Polis evde ve balkonda incelemelerde bulunurken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.