BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Altay Kaf Kaf'a acımadı

Bank Asya 1. Lig'in 4. haftasında iki Ege temsilcisi Altay ile Karşıyaka, İzmir Atatürk Stadı'nda kozlarını paylaştı.

Abone ol

Altay, iyi bir futbol sergileyerek karşılaşmayı 2-0 kazandı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Altay Teknik Direktörü Ercan Ertemçöz, rakiplerinin zaaflarından yararlandıklarını belirterek, "Rakibin oyun düzenini bozduk ve zaaflarını kullanmaya çalıştık. Bunda da başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Oyuncularım çok iyi mücadele ettiler. İyi oynadığımızı söyleyebilirim. Daha iyi işler yapacağız. İkinci yarının ilk 20 dakikası hariç, oyunu kontrol etmeyi başardık. İyi bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum. Seyircimize teşekkür ediyoruz. Daha güzel galibiyetler sunmaya çalışacağız" dedi.

Altay takımının kaptanları Yiğitcan Erdoğan ve Fuat Erarslan da ellerinden geleni yaptıklarını ve bunun sonucunda 3 puanı aldıkları için mutlu olduklarını söylediler.

Karşıyaka Teknik Direktörü Kemal Kılıç ise iyi oynadıkları dönemlerde goller yemelerinin kendilerini olumsuz etkilediğini belirtti. Kılıç, Altay'ın galibiyeti hakkettiğini ifade ederek, "Ama biz de kazanmak için herşeyi yaptık diyebilirim. İkinci yarıya çok iyi başlamamıza rağmen, bir hata ile oyunda 2-0'a geri düştük. Oyuncularımı eleştiremiyorum çünkü bazılarının oyunculuk anlamında ne kadar yeterlilikleri olduğu konusunda şüphelerim var. Bundan sonra iyi oynamamız değil, maçları kazanmamız önemli. Artık bütün mücadelemiz bulunduğumuz ortamdan kurtulmak için olacak. Mutlaka maç kazanmamız ve bunların üst üste olması gerekiyor. Ligin başında önemli bir puan farkı var diyebiliriz, ama hem farkı azaltmak için mücadele edeceğiz" diye konuştu.