BIST 10.269
DOLAR 32,23
EURO 34,83
ALTIN 2.429,17
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Belediye Konyaspor'u tek kurşunla avladı

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor, sahasında konuk ettiği Konyaspor'u 1-0 yenerek haftayı 3 puanla tamamladı.

Abone ol

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, kendi sahasında ağırladığı Konyaspor'u 1-0 yenerek 3 puanı kaptı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısından açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Konyaspor'un kapanacağını bildiklerini ve ona göre strateji geliştirdiklerini belirterek, "İlk yarıda pozisyon üretmekle ilgili bir sıkıntımız vardı. İkinci yarıda golü bulduktan sonra oyunu skor olarak da elimize aldık. Maçın genelinde yaptığımız olumlu şeylerin daha fazla olduğunu düşünüyorum. Rakibe sadece bir pozisyon verdik. Böyle bir haftada böyle bir maçı kazanmak bizim için önemliydi. 9 puana ulaştık. Geçen sene iyi ivme kazanmış bir takımın ligde belli bir standardı olması gerekiyor. Bugün kazandığımız için oyuncularımı tebrik ediyorum" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu futbolcular Herve Tum ve Can Arat, geçen hafta Gençlerbirliği karşısında aldıkları yenilgiden sonra kazandıkları bu galibiyetin kendileri için çok önemli olduğunu söylediler.

DOĞAN: "BİR ANLIK HATA SONUCU YENİLDİK"

Konyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, bir anlık hata sonucu bugün yenildiklerini ifade ederek, "Maçın gole kadar olan bölümünden memnunum. Özellikle ilk yarıda rakibi eksik yakaladığımız pozisyonlar oldu. Burada final paslarını iyi değerlendirmemiz gerekiyordu. Ancak o kadar önlem almamıza rağmen son 5 maçta 4 ölü toptan gol yedik. Bugün de bir anlık gaflet bize pahalıya mal oldu. Buradan en az beraberlikle dönebileceğimiz bir maçı maalesef kaybettik" diye konuştu.

Ziya Doğan, yeni bir takım olduklarını, eksikliklerini zamanla düzelteceklerini sözlerine ekledi.