BIST 10.269
DOLAR 32,27
EURO 34,81
ALTIN 2.440,16
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Beypazarı turizmi masaya yatırıldı

İlçe ve belde belediye başkanları, İl Genel Meclisi üyeleri, turizmciler ve STK’ların katılımıyla İlçe Kaymakamlığı’nda turizm toplantısı düzenlendi.

Abone ol

Beypazarı Kaymakamlığında Beypazarı’ndaki turizmle ilgili haftanın ilk gününde yaklaşık dört saat süren bir toplantı gerçekleştirildi.

İlçe ve belde belediye başkanları, İl Genel Meclisi üyeleri, turizmciler ve STK’ların katılımıyla İlçe Kaymakamlığı’nda bir toplantı düzenlendi.

İlçeye yeni atanan ve toplantının açılış konuşmasını yapan Beypazarı Kaymakamı Mustafa Kaya turizm konusunda çok yol kat etmiş olan Beypazarı ile ilgili bilgi almak ve neler yapılabileceği konusunda kararlar almak amacıyla Beypazarı Belediyesi ortaklığıyla toplantıyı düzenlediklerini belirtti.

Toplantıda çoğunlukla aynı noktada birleşen katılımcılar sırasıyla söz alarak; ilçedeki 1999 yılı itibarıyla başlayan turizm hareketliliği konusundaki gelişmeleri, sıkıntıları ve gelecekteki beklentilerini belirtmesi ile devam etti.

Toplantı sırasında sürekli not alan Kaymakam Kaya; Beypazarı’nın turizmde iyi bir konumda olduğunu, ancak bunun yeterli olmadığını, siyasilerin ve bürokratların desteği ile turizmde daha da ileri gidileceğini vurguladı.

Belediye Başkanı Cengiz Özalp de kısa bir konuşma yaparak, toplantının çok yararlı olduğunu, konuşulan tüm önerilerin değerlendirileceğini ve bundan sonra birlik ve beraberlik içinde hareket edileceğini belirtti. Genel hatları ile ele alınan Beypazarı turizminin bundan sonra ayarı ayrı tüm sektörlerle toplantılar düzenleneceğini söyledi.