BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Bu habere bakmadan yola çıkmayın!

Karayolları Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, bazı yollarda trafiğin kontrollü olarak sağlandığını açıkladı.

Abone ol

Karayolları Genel Müdürlüğünün internet sayfasında yayımlanan yol durumu bültenine göre, Anadolu otoyolunun Akyazı-Gümüşova kesimindeki üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım, karşı yoldan gidiş-geliş olarak sağlanıyor.

Anadolu otoyolunun Gümüşova-Gerede kesimi Bolu il sınırı ile Abant kavşağı arasındaki Termoplastik çizgi çalışmaları nedeniyle 27 Eylüle kadar (Bolu Dağı tünel geçişi dahil) şerit daralması yapılacağından, ulaşım kontrollü olarak veriliyor.

Anadolu otoyolunun Yumrukaya-Çaydurt kesimindeki üstyapı iyileştirme çalışmaları nedeniyle 30 Eylüle kadar İstanbul-Ankara istikameti taşıt trafiğine kapatıldı. Ulaşım, Ankara-İstanbul yönünde bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor.

Otoyolun Abant kavşağı ile Bolu Dağı tüneli arasındaki Elmalık A Tipi otoyol hizmet tesisinin yapımı kapsamında, köprü kirişleri yerine konulacağından, 1 Ekime kadar İstanbul-Ankara istikameti trafiğe kapatıldı. Ulaşım, Ankara-İstanbul istikametinden iki yönlü ve kontrollü olarak veriliyor.

Anadolu otoyolunun Yeniçağa-Çaydurt kavşakları arasında sürdürülen termoplastik çizgi ve ofset tarama çalışmaları nedeniyle bugün de Ankara-İstanbul ve İstanbul-Ankara istikametlerinde ulaşım, bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor.

Söğüt-Korkuteli-Antalya yolunun 9-11. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle pazartesi-çarşamba-cuma günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılıyor.

Anamur-Aydıncık yolunun 23-25. kilometreleri arasında, bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle aralıklarla patlatma işlemi yapılıyor.

Hasdal Kavşağı-Kemerburgaz-Yassıören ayrımı yolu Seyrantepe bağlantı yollarındaki çalışmalar nedeniyle 31-B13 No'lu üst geçit köprüsünün kiriş montaj çalışmaları yapılacağından 25 Eylül sabahına kadar, ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor.

İzmir-Turgutlu yolunun 3-4. kilometreleri arasında bulunan Doğanlar viyadüğünde yapılacak genleşme derz çalışmaları nedeniyle ulaşım, kontrollü sağlanıyor.

Ankara çevre otoyolu Cebeci-Gölbaşı-İncek kavşakları arasındaki kesimlerde sürdürülen üstyapı iyileştirme çalışmaları nedeniyle Gölbaşı kavşağı-Cebeci kavşağı arası 30 Eylüle kadar trafiğe kapatıldı. Ulaşım, Cebeci kavşağı-Gölbaşı kavşağı istikametinde ve iki yönlü olarak sağlanıyor.

Osmancık-Gümüşhacıköy yolunun 4-5. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım, bir saat aralıklarla kesilerek kontrollü veriliyor.

Hasankeyf-Gercüş yolunun 4-7. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 4 Eylülden itibaren 2 ay süreyle her gün, 09.00-11.00 ve 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılıyor.