BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Soruyu bil Cem Yılmazı izle

Bilgi yarışma programlarına soru hazırlayan site yayında. Sitenin ziyaretçilere bir de sürprizi var.

Abone ol

Özel ya da kamu kuruluşları ile bilgi yarışma programlarına soru hazırlayan, web sitelerine ücretsiz yarışma ekleme fırsatı veren www.sorushop.com yayında. Site Nisan ayında bilgi yarışmasında dereceye girenlere “Cem Yılmaz gösteri bileti ve kitap” hediye ediyor.

Türkiye’nin ilk profesyonel “online bilgi yarışması, soru üretim ve satış portalı” www.sorushop.com start aldı. Deneyimli gazeteciler Fahri Alakent ve Nalan Manyaslı Alakent’in yönetiminde hazırlanan sitede, profesyonel soru yazarları da yer alıyor.

Sorushop, öncelikle kamu ya da özel şirketlere, görsel ve yazılı medyaya, bilgi yarışma programlarına “özel proje” kapsamında soru hazırlayacak. Sorular bir çok format ve kategoride isteğe göre şekillenebiliyor.
Sorushop’un internet portalında, online bilgi yarışması da var. Hiçbir yerde yayınlanmamış, uzman danışma kadrosunun kontrolünden geçen “doğruluğu test edilmiş” sorular, kanıksanmış bilgi yarışma sitelerinden sıkılanlar için iyi bir fırsat. Sitenin Nisan ayında sıralamada ilk 100’e giren yarışmacılara, derecelerine göre Cem Yılmaz gösteri bileti ve kitap hediyeleri verilecek.
Sorushop ayrıca internet sitelerine ücretsiz olarak “sitene bilgi yarışması ekle” hizmeti de veriyor.