BIST 9.916
DOLAR 32,47
EURO 34,87
ALTIN 2.431,72
HABER /  POLİTİKA

Ağar, Başbakana arka çıktı

Ağar, Başbakan Erdoğan’ın bölücübaşı Öcalan’a ‘Sayın’ dediğinin hatırlatılması üzerine bakın ne dedi?

Abone ol

DOĞRU Yol Partisi Genel Başkanı Mehmet Ağar,  Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın bölücübaşı Öcalan’a ‘Sayın’ dediğinin hatırlatılması üzerine, “Başbakan’ın bilerek ‘Sayın’ dediğini düşünmüyorum” diye konuştu. 

Türkiye’de cumhurbaşkanlığı seçiminin esrarengizliğe büründüğünü savunan Ağar, “Aday mı, değil mi bilmiyoruz. Türkiye’de cumhurbaşkanlığı seçimi esrarengizliğe büründü. Türkiye gizli örgüt lideri falan seçmiyor. Herkesin kimin cumhurbaşkanı olacağını bilmek hakkı. Kimse çıkıp benim filan demiyor. Çıkması lazım, benim demesi lazım. AK Parti içinde yapılan anketler fevkalade yanlıştır. AK Parti’ye başkan değil, Türkiye’ye başkan seçiliyor. Bunun halka sorulması gerekir. Halka sorsunlar ve cevabını alsınlar” diye konuştu.

Ağar, bir gazetecinin “BBP ile ittifak arayışınız var mı?” sorusuna ise, “Hayır hiçbir parti ile ittifak arayışımız yok. Herkese başarılar diliyoruz, kimseyi rencide etmeden inanmış bir şekilde yolumuza devam ediyoruz. Bizim böyle bir görüşme ya da arayışımız olmadı. Başkalarının olabilir, onu da saygıyla karşılarız” dedi.