BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

Bir maçta 15 kırmızı kart

Böylesi ne görüldü ne duyuldu. İstanbul'da amatör maçta futbolcular yumruklarını konuşturdu hakem de kartlarını..

Abone ol

İstanbul’da bir amatör futbol maçında hakem, her iki takımdan toplam 15 futbolcuya kırmızı kart gösterdi. Maç kırmızı kartlardan dolayı tatil edildi.

İstanbul 1. Amatör Küme İl Birinciliği’nde, Türk Hava Yolları (THY) ile Ayazağa Esenspor takımları arasında dün Yıldıztabya Stadı’nda oynanan yarı final karşılaşmasında ortalık karıştı. Maçın 73. dakikasında THY’nin kaptanı Selahattin ikinci sarı kartını görüp kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

YEDEK KULÜBESİNDEN LAF ATILINCA

Selahattin sahadan çıkarken, Ayazağa Esenspor yedek kulübesinden kendisine laf atıldı. Selahattin de buna yanıt verince iki takım futbolcuları birbirine girdi. Seyircilerin de sahaya girmesiyle olaylar büyüdü. İki takım futbolcuları yumruk yumruğa kavga etti. Olaylar, emniyet güçlerinin gelmesiyle yatıştırıldı.

MAÇ TATİL EDİLDİ

Olayları saha ortasından izleyen hakem Özer Bektaş ve yardımcıları daha sonra soyunma odasına gitti. Hakemler daha sonra görevlileri ve kulüp yöneticilerini odalarına çağırıp, Ayazağa Esenspor’dan 7 futbolcuya, THY’den de 8 futbolcuya kırmızı kart gösterdiklerini, dolayısıyla maçın tatil edildiğini tebliğ ettiler. Maç böylelikle tamamlanamadı.

Maç hakkındaki kararı Futbol Federasyonu verecek.