BIST 10.169
DOLAR 32,26
EURO 34,76
ALTIN 2.401,17
HABER /  GÜNCEL

Müjdat Gezenin olay sözleri

ART televizyonuna bağlanan Müjdat Gezen ağzına geleni söyledi. "Bu hukuka saygım yok" deyip, flaş açıklamalar yaptı. İşte o sözler.

Abone ol İNTERNETHABER
ÖZEL


Ünlü mizahçı Müjdat Gezen, Ergenekon konusunda şaşırtan bir üslupla canlı yayındaydı. ART televizyonuna telefon bağlantısı ile katılan Gezen, sözleri ile şoke etti.

Gezen şunları söyledi;

BU HUKUKA SAYGIM YOK: "Şu ana kadar telefonla katılanların hukuka saygı, hukuka saygı diye hukuka saygıdan bahsettiler. Benim böyle bir hukuka hiç saygım olmadığını belirtmek isterim. Çünkü bu siyasi hukuk

HALKI APTAL YERİNE KOYUYORLAR "Bunların Türk halkını aptal yerine koymasına asla tahammülüm yok. Ben bir mizahçıyım, ben dilime geleni değil aklıma geleni söylüyorum. Aklıma gelen de şudur. Bu bir hukuk değildir."

HİTLER DEVRİ GİBİ..."Oranın aranması, ötekinin tutuklanması Hitler devrinde Mussolini döneminde olan şeylerdir. Ama bunun bir siyasi hukuk olduğunu görmezden gelmek de doğrusu etik ve mantıklı değil."

"Ben korkunun ecele faydası olduğunu sanmıyorum. Hiç bir yerle bağım olmadığı için rahat konuşuyorum. "

"Türkiye tam bir kara mizahın içinde. Kimse sormuyor başbakanın oğlu 2 gemiciği nasıl aldı. Burası küçük amerika diye geçiştiriveriyorlar."

MENDERES GÖNDERMESİ: "Allah sonlarını 1960'a benzetmesin. Benim dileğim o..."


(Yasal uyarı: Kaynak gösterilmeden kullanılamaz)