BIST 9.821
DOLAR 32,58
EURO 35,05
ALTIN 2.459,31
HABER /  POLİTİKA

Eyvah! Başbakan geliyor

Meclis'in ehli-keyf vekilleri dün gece fena zıpladılar. Başbakan Erdoğan, 23.30 sırasında denetime çıkınca bir koşturma başladı ki sormayın.

Abone ol

ZÜBEYİR KINDIRA
İNTERNETHABER

ANKARA- Tatil kararı alan ve tatil kararı öncesinde 7 ayrı yasayı görüşmek üzere anlaşan iktidar ve muhalefet Meclis çalışmalarını sabaha kadar sürdürmeye kararlı. Ancak gece yarısından sonra TBMM'de milletvekillerinin sayısı azaldı.

Başbakan Erdoğan Meclis çalışmalarına katılımın az olduğunu görünce, gece yarısına doğru Meclis'e geldi. Tabii, başbakanın geldiğini haber alan 'kaçak milletvekilleri' de Meclis'e koştu.

Gece yarısına doğru AK Parti grubu , milletvekillerinin cep telefonlarına 'başabakan Meclis'e geliyor' şeklinde cep mesajı atıldı. Meclis çalışmalarından uzaklaşıp, erken tatile giren ve Genel kurul devam ederken evinde ya da Ankara'nın çeşitli lokantalarında sofra kuran AK partili vekiller mesajı alır almaz, TBMM'ye koştular.

Erdoğan meclis'e gelip, Genel kurul toplantısına katıldı ve çalışmalara katılan Hayati Yazıcı ile uzun süre sohbet etti. Başbakanın gelmesinin ardından Genel kurul çalışmalarına katılan vekil sayısı da arttı.