BIST 9.867
DOLAR 32,59
EURO 35,03
ALTIN 2.459,81
HABER /  SPOR

Necati Ateşe 4 talip var

Konya maçı öncesinde Hasan Şaş'la birlikte kadro dışı bırakılan Necati Ateş'e Alman ve Rus takımları kancayı taktı...

Abone ol

Galatasaray'da, Hasan Şaş ile birlikte kadro dışı kalan Necati'yi Alman ve Rus kulüpleri yakın markaja aldı. Hamburg, Bayer Leverkusen, Spartak ve CSKA Moskova takımlarının, Menajer Arslan'a resmi tekliflerini sundukları öğrenildi

Teknik Direktör Gerets tarafından Konya maçı öncesinde Hasan Şaş'la birlikte kadro dışı bırakılan Necati'ye Alman ve Rus takımları kancayı taktı.

Menajeri Harun Aslan aracılığıyla yıldız futbolcuyla görüşen Alman ekiplerinden Hamburg ve Bayer Leverkusen ile Rus takımlarından Spartak Moskova ile CSKA Moskova'nın bu futbolcuya resmi teklifte bulundukları ve şartları uygun olması durumunda golcüyü transfer etmek istedikleri belirtildi.

Teklifleri düşünüyor
Sarı - kırmızılı kulüple 2009 yılına kadar sözleşmesi bulunan ve yapılan anlaşmada belirlenen özel maddeyle ancak 12.5 milyon dolar bonservis bedeliyle satılması mümkün olan Necati için sezon sonunda Florya'nın kapısını çalmaya hazırlanan kulüplerin, önce Necati'nin vereceği yanıtı bekledikleri öğrenildi.

Sarı - kırmızılı oyuncuyu ikna etmeyi başaran kulübün daha sonra bonservis bedeli için Galatasaray'la masaya oturacağı ifade edildi. Yıldız oyuncunun da ciddi bir şekilde bu teklifleri düşünmeyi başladığı ve Avrupa'da oynamaya sıcak baktığı vurgulandı.

Kaynak: Milliyet-Erhan Telli