BIST 9.916
DOLAR 32,46
EURO 34,90
ALTIN 2.439,25
HABER /  POLİTİKA

Bir komplo teorisi daha

Konu küresel ısınma olunca komplo teorisi kaçınılmaz. 50 yıl içinde yaşanacak gelişmelerin merkezinde Türkiye var.

Abone ol

Komplo teorilerini seven bir milletiz. Hem inanmayız ama dinlemeye de değer buluruz. Küresel ısınma ile ilgili bir komplo teorisi daha ortaya atıldı.

Hürriyet yazarı Mehmet Y. Yılmaz, radyoda kim olduğunu bilmediği "uzmanı" dinledi. İddialarını dehşet verici buldu. Yazar bu durumu Nur topu gibi bir 'komplo teorisi' daha sözleriyle köşesinde anlattı:

"İddiasına göre "küresel ısınma" nedeniyle, önümüzdeki 50 yıl içinde dünyada yaşanacak en iyi yer Türkiye olacakmış ve bu nedenle Batılılar bizim topraklarımıza göz dikmişler! Bu yüzden Türkiye güçsüz düşürülecek ve toprakları kolayca işgal edilecekmiş."

Yazar bu teoriyi anlaşılabilir bulmadığını da şöyle izah etti:

"Türkiye ile aynı enlemde yer alan bir sürü ülke dururken, neden sadece bizim ülkemizin işgal edileceğini anlamak zor tabii.
Bütün bu süreçte bizim elimizin armut toplayacağı varsayımı da bir başka açıklanması zor durum. Ama eminim ki çok yakında bu "teorinin" de taraftarlarının arttığını göreceğiz. Sanki başımızda yeteri kadar "komplo" yokmuş gibi, bir de bu gevezelikleri dinleyeceğiz. "Türk olmak zor" diyorlar ya, gerçekten doğru galiba!!"