BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,75
ALTIN 2.436,52
HABER /  GÜNCEL

Nazlı Ilıcak'ın oğlu Erdoğan'dan helallik istedi

Nazlı Ilıcak'ın oğlu Mehmet Ali Ilıcak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüğünü ve helallik istediğini açıkladı. Ilıcak, Erdoğan'ın kendisine hakkını helal ettiğini de söyledi.

Abone ol

Nazlı Ilıcak, 17-25 Aralık soruşturması sonrası Sabah gazetesinden ayrılarak Bugün'e geçmişti.

Bugün gazetesinde yazmaya başlaması sonrası hükümetin paralel yapıyla mücadele çalışmalarını sert dille eleştiren ve Gülen cemaati yanında duran Nazlı Ilıcak ile oğlu Mehmet Ali Ilıcak'ın arası açılmıştı. 

Koza İpek Holding'e kayyum atanması sonrası annesini Twitter'den eleştiri yağmuruna tutan Mehmet Ali Ilıcak şimdi de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüğünü açıkladı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan helallik aldıktan sonra izlenimlerini yazıya döken Mehmet Ali Ilıcak Erdoğan için şu cümleleri kurdu:

BANA HAKKINI HELAL ETTİ

"Kendisinden helallik almak istediğimi söyledim. Bana yaptıklarına karşılık onun zor günlerinde benim ona bir yardımım dokunamamıştı. Anneme hakim olamamıştım. Görüşmeye giderken biraz endişelenmedim değil. Kendisiyle birçok hususta zamanın el verdiğince sohbet ettik. Her zamanki samimiyetiyle yaklaştı bana. Helalliğimi istedim, aldım çok şükür.

ANNEM KEŞKE ERDOĞAN'IN BU YÖNLERİNİ HATIRLASA

Annem hususunu ben açtım. Cumhurbaşkanı'nın cevabı:

"Tek üzüntüm beni ve ailemi yakından tanıyan biri bizim için bunları nasıl düşünür" oldu. Tayyip Bey böyle duygusal bir insan. Keşke anacığım Tayyip Bey'in bu yönlerini hatırlasa.

TAYYİP BEY'İ FARKLI YAPAN BU: BANA BAKIŞI DEĞİŞMEMİŞ

Şunu gördüm; Annemin, Erdoğan ailesini insafsızca hedef alması bile Tayyip bey'in bana bakışını değiştirmemiş. Tayyip bey'i farklı yapan da işte bu insanlığı, vefası, sevgisi ve samimiyeti.