BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,97
ALTIN 2.437,41
HABER /  MEDYA

Mutlu Ol Yeter karikatür gibi dizi geliyor

Mutlu Ol Yeter dizisi başrollerinde Aslı Enver ve Ali Atay var. Komedi tufanı estirecek dizinin sırrı Özgür Yiğit'te gizli. Mutlu Ol Yeter tanıtımı kırdı geçirdi.

Abone ol

Pazar günü atv ekranlarında başlayacak olan 'Mutlu Ol Yeter' dizisinin tanıtımında Yiğit Özgür'ün karikatürlerindeki sahneler oyuncular tarafından canlandırıldı.



KADRODA YİĞİT ÖZGÜR DE VAR

Başrollerinde Ali Atay, Ertan Sabah, Öner Erkan ve Aslı Enver'in rol aldığı 'Mutlu Ol Yeter'in senaryo ekibinde herkesin yakından tanıdığı bir isim, başarılı karikatürist Yiğit Özgür de yer alıyor. Türkiye'nin en çok satan mizah dergisi Uykusuz çizeri olan Yiğit Özgür, dizi için yarattığı karakterlerle izleyiciyi eğlendirecek gibi görünüyor.

ekran-resmi-2015-04-09-11.51.49.pngDİZİNİN İLHAMI BELLİ OLDU

Karikatürleri fıkra gibi anlatılan, çizdikleri sosyal medyada sürekli paylaşılan Yiğit Özgür, dizinin başrol oyuncusu Ali Atay'ın ısrarıyla senaryo ekibine dahil olmuş. Atay, hayranı olduğu Özgür'ü bizzat ikna ettiğini söylüyor.

Dizinin atv ekranlarında yayınlanan birbirinden komik ve eğlenceli tanıtımları, Yiğit Özgür'ün kaleminden, daha önce çizmiş olduğu karikatürlerden ilhamla ortaya çıktı. Dizinin tanıtımları bile şimdiden kendi hayran kitlesini yarattı. Yönetmenliğini Kerem Çakıroğlu'nun yaptığı 'Mutlu Ol Yeter'isimli dizinin konusu şöyle:

İstanbul'un pek bilinmeyen, İstasyon mahallesinde yaşayan 'Can'ın hayattaki tek hedefi çocukluk aşkı 'Zeynep'le evlenmektir. 'Zeynep'in bu aşktan haberi bile yoktur. 'Can'ın önündeki en büyük engel, mahallede çok sevilen ama aslında dünyanın en kötü adamı olan 'Güneş'tir. 

'Can', 'Güneş'le rekabet etmeye çalışırken 'Babür' isimli biri gelir. Garip gelenekleri olan, adı sanı duyulmamış bir ülkeden gelen 'Babür'; 'Can'a rahmetli babalarının sıkı dost olduğunu söyler ve iş aramak amacıyla 'Can'ın yanına yerleşir. 

'Can'ın 'Güneş'le mücadelesinde ona destek olan 'Babür'ün amacı ise 'Can'ı en mutlu gününde öldürmektir.

İŞTE YİĞİT ÖZGÜR'ÜN SOSYAL MEDYADA ÇOK PAYLAŞILAN O KARİKATÜRÜ

1428568434-81.jpg

 MUTLU OL YETER DİZİ TANITIM