BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,78
ALTIN 2.509,35
HABER /  GÜNCEL

Muğla kar bastırdı hava durumu

Muğla'nın yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oluyor. Hava durumu raporlarına göre Muğla'da sıcaklıklar düşüyor. Muğla'nın kıyı kesimlerinde şiddetli yağışlar görülecek.

Abone ol

MUĞLA'da sıcaklıklar düşüyor hava durumu raporlarına göre Muğla'nın yüksek yerlerinde kar yağışı etkili oluyor. Muğla'da gün içinde sıcaklık 1 dereceye kadar düşecek.

Muğla'nın yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oluyor.

Kent merkezine 15 kilometre mesafede bulunan Yılanlı mevkisinde kar kalınlığı 15 santimetreye ulaştı. Nisan ayında hava sıcaklığının sıfırın altında 1 dereceye kadar düştüğü Göktepe ve Yılanlı mevkilerinde kar yağışı nedeniyle vatandaşlar şaşkınlık yaşadı. Kent merkezinden çok sayıda vatandaş, bölgeye gelerek fotoğraf çektirdi.

SAHİLDE YAĞIŞLI HAVA ETKİLİ

Menteşe ilçesinde ise 2 gündür aralıklarla devam eden sağanak nedeniyle tarım arazileri sular altında kaldı. Yağışlar nedeniyle Düğerek, Karabağlar, Kötekli mahalleleri ile Çevre Yolu çevresindeki tarım alanlarında su birikintileri oluştu.

Muğla Meteoroloji Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, yağışlar yarın öğle saatlerine kadar aralıklarla devam edecek.

screen-shot-2015-04-09-at-3.19.25-pm.png