BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,74
ALTIN 2.438,19

Mehmet Dinçerler Kimdir?

Hande Erçel ile aşk yaşayama başlamasından sonra magazin gündemine bomba gibi düşen Mehmet Dinçerler kimdir aslen nereli kaç yaşında? Mehmet Dinçerler ile ilgili tüm detaylar internethaber'de. Mehmet Dinçerler 29 yaşında genç bir iş adamı. Başarılı iş hayatıyla dikkatleri üzerine çeken Mehmet Dinçerler, ünlü kahve markasının Türkiye CEO'su. Mehmet Dinçerler her zaman yaptığı yatırımlarla dikkat çekiyor. Mardin'de askerlik yaptığını söyleyen ve...

Hande Erçel ile aşk yaşayama başlamasından sonra magazin gündemine bomba gibi düşen Mehmet Dinçerler kimdir aslen nereli kaç yaşında? Mehmet Dinçerler ile ilgili tüm detaylar internethaber'de.

Mehmet Dinçerler 29 yaşında genç bir iş adamı. Başarılı iş hayatıyla dikkatleri üzerine çeken Mehmet Dinçerler, ünlü kahve markasının Türkiye CEO'su. Mehmet Dinçerler her zaman yaptığı yatırımlarla dikkat çekiyor.

Mardin'de askerlik yaptığını söyleyen ve Türkiye'de her zaman yeni yatırımlar yapmayı planlayan Mehmet Dinçerler, başarılı performansıyla dikkat çekiyor.