BIST 9.717
DOLAR 32,52
EURO 34,96
ALTIN 2.437,45
HABER /  GÜNCEL

Köprü 5 saat kapalı

Bugünün ilk beş saati köprüde, Avrupa-Asya istikameti kapanacak

Abone ol

Boğaziçi Köprüsü'ndeki boya çalışmalarında kullanılan platformun Ortaköy kule ayaklarına nakledilmesi nedeniyle köprünün Avrupa-Asya istikameti bugün beş saat süreyle trafiğe kapatılacak.

Karayolları 17"nci Bölge Müdürü Yakup Dost, yaptığı yazılı açıklamada, Boğaziçi Köprüsü'nde sürdürülen boya çalışmalarında, köprünün Beylerbeyi kule ayakları ve portal kirişlerindeki boya işlemleri için kullanılan çalışma platformunun Ortaköy kule ayaklarına nakledileceğini bildirdi.

Bugün yapılacak çalışmalar için 01.00-06.00 saatleri arasında Boğaziçi Köprüsü'nün Avrupa-Asya istikametinin trafiğe kapatılacağını ifade eden Dost, trafik akışının bu süre içinde Asya-Avrupa istikametinden çift yönlü olarak sağlanacağını kaydetti.

Alternatif FSM Köprüsü

Bu çalışmalar sırasında gerekli trafik işaretlemelerinin bölge müdürlüğüne bağlı ekiplerce yapılacağını bildiren Dost, sürücülerin, alternatif olarak Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nü tercih etmeleri ve yol üzerindeki trafik işaret ve işaretçilerine titizlikle uymaları gerektiğini ifade etti.

CNNTürk