BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

İstanbulda fuhuş skandalı

Mehmet Ali Önel yönetimindeki Deşifre, yine bomba gibi bir dosya açtı.

Abone ol

Malatya'daki çocuk yuvasında, küçük çocuklara yapılan işkence görüntülerini ekrana taşıyarak gündemi sarsan Mehmet Ali Öncel yönetimindeki Deşifre, yine bomba gibi bir dosya açtı.

Deşifre'de bu kez Taksim'deki çocuk esirgeleme kurumundan kaçan kızları ağına düşürüp, Pendik'teki bir evde erkeklere pazarlayan şebeke ortaya çıkarıldı.Programda, 16-17 yaşındaki kız çocuklarının, iki katlı bir evin üst katında erkeklere 40 milyona pazarlanması saniye saniye görüntülendi.Programda Deşifre ekibinin gizli kamerasından haberi olmayan pazarlamacı kadın, 16-17 yaşındaki sahipsiz kazları erkeklere gösterdikten sonra hemen yan taraftaki odaya gönderiyor, küçücük kızlar erkeklerin isteklerini yapmaya zorlanıyor..

Küçük kızlardan biri, gizli kameradan habersiz yaptığı konuşmada korkunç olayları şu sözlerle anlatıyor: "Taksim'deki Çocuk Esirgeme Kurumu'nda dayak ve baskı vardı. Bu yüzden bir arkadaşyımla birlikte kaçtık. Buraya getirdi beni ve bir daha çıkamadım.. 4-5 gün önce geldim ve şu ana kadar 25 kişiyle para karşılığı ilişki kurdum. Gitmek istediğimi söyleyince beni döveceklerini söylediler.."

Program ekibindeki kişi daha sonra, satıcı kadınla, genç kızlardan birini satın almak için pazarlık yapıyor. Genç kadın bunun için kocasıyla konuşması gerektiğini söylüyor ve 15 milyara yakın paraya küçük kızı seks kölesi olarak satabileceğini söylüyor..

Kadın, program ekibiyle yaptığı bir diğer pazarlıkta ise 60 milyon lira alıyor ve küçük kıza, "Bahşişini alacaksın. Müşteriyle özel olarak ilgilen, özel muamele yap" diyor..

Programın sonunda polis ekipleri eve yaptığı operasyonda satıcı kadınla kocasını gözaltına alıyor ve küçük kızları bu bataklıktan kurtarıyor. Baskın sırasında küçük kızlardan lbirinin müşterinin koynunda yakalanması ise yürekleri sızlatıyor..

www.sonsayfa.com