BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,73
ALTIN 2.434,91
HABER /  GÜNCEL  /  OTOMOBİL

Hyundai yetkili servislerinde indirim

Yetkili satıcı ve servislerinde en kaliteli hizmeti vermeyi amaçlayan Hyundai, yetkili servislerinde indirime gidiyor.

Abone ol

Hyundai yetkili servislerinde yüzde 25 indirim uygulandığı bildirildi.

Hyundai'den yapılan yazılı açıklamada, Hyundai'nin Türkiye genelindeki yetkili satıcı ve servislerinde en kaliteli hizmeti vermeyi ve müşteri memnuniyetini sağlamayı kendine öncelikli ilke edindiği belirtildi.

Hyundai'nin geniş kapsamlı ve uzun süreli servis kampanyalarına devam ettiği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

''Tüketiciye sadece satış esnasında değil, satış sonrasında da üstün hizmetler sunan Hyundai, yeni servis kampanyası dahilinde tüm araçlarını, kapsamlı bakım için Türkiye genelindeki yetkili servislerine bekliyor. Hyundai'nin 30 Ekim 2010'a kadar geçerli olacak servis kampanyası dahilinde periyodik bakım parça ve işçiliğinde, fren sistemi, debriyaj sistemi, egzoz sistemi parça ve işçiliğinde koşulsuz yüzde 25 indirim uygulanacak. Ayrıca, tüm aksesuar parçalarında da yüzde 20 indirim Hyundai kullanıcılarına özel olarak sunulacak.''

Açıklamada, indirimin yanı sıra tüm Hyundai araçlara ücretsiz check-up hizmeti verileceği, ücretsiz check-up'ta yağ seviyeleri, motor ayarları, kayışlar, klima, ısıtma, aydınlatma, yakıt, ateşleme sistemleri, antifriz ve yürüyen aksam kontrolleri yapılacağı vurgulandı.

Ücretsiz boya kontrolünde ise çiziklerin giderileceği kaydedilen açıklama, şöyle devam etti:

''Tüm bu fırsatların haricinde Hyundai Yetkili Servisleri'ne gelen tüm Hyundai araçlara sunulan, yağ servisi, lastik servisi (rotasyon) ya da far ayarı hizmetinin birinden işçilik ücreti alınmayacak. Ayrıca kampanya dahilinde ücretsiz akü ve silecek kontrolü yapılırken detaylı iç ve dış temizlikten ücret alınmayacak. Bunların dışında garantisi bitmiş Hyundai modelleri için sunulan Opsiyonel Yol Yardım Paketi yüzde 20 indirimle satın alınabilecek ve Hyundai Yetkili Servisleri'nden Bridgestone veya Lassa markalı 4 binek, 4x4 veya ticari lastik alana, 1 adet Bridgestone veya Lassa tekerlekli seyahat çantası hediye edilecek.''