BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Bucaspor galibiyete kilitlendi

Bucaspor, Spor Toto Süper Lig'de karşılaşacağı Gaziantepspor maçına hazırlanmaya devam ediyor.

Abone ol

Bucaspor, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında oynayacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.

Teknik direktör Samet Aybaba yönetiminde yoğun yağış altında başlayan antrenman açma germe çalışmaları ile başladı. Yaklaşık 1 saat 15 dakika süren antrenman boyunca Sarı-lacivertliler, koşu, ısınma ve koordinasyon çalışmalarının ardından top kapma ve pas organizasyonları gerçekleştirdi. Koray, Veli, Erman ve Dahmane ise takımdan ayrı çalıştı.

Antrenman sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Samet Aybaba, "Oyuncularım hırslı ve istekli bir şekilde çalışıyorlar. Genel olarak performanstan memnunum. Önümüzde Gaziantepspor maçı var. Güçlü ve kadro derinliği olan bir takımla karşılaşacağız ve şüphesiz bizim için zor geçecek bir maç olacak" diye konuştu.

Maçın Adana'da ve seyircisiz oynanacağına ilişkin yöneltilen soruya Aybaba, "Saha kapatmayı anlayabiliyorum. Fakat seyircisiz maç oynanmasına karşıyım. Neden böyle bir ceza veriliyor anlayabilmiş değilim. Maç Adana'da oynanacak seyircili olsa ve Adana halkı bir Süper Lig maçı izlese fena mı olur" şeklinde cevap verdi.

Samet Aybaba, futbolcularına Gaziantepspor'un maç kasetlerini izleteceğini belirterek, "Gaziantepspor takımını iyi Etüt etmemiz gerekiyor. Eksik ve güçlü yanlarını bilirsek rakibimize karşı daha iyi organize oluruz. Bu nedenle Gaziantepspor takımının maç kasetlerini futbolcularıma izleteceğim" dedi.