BIST 10.297
DOLAR 32,27
EURO 34,84
ALTIN 2.404,42
HABER /  GÜNCEL  /  EMLAK

Kredi kartına taksitle ev sahibi olun!

Türkiye'nin lider inşaat firmalarının katılacağı A Plus Gayrimenkul ve Finans Fuarı'nda konutlar 'kredi kartına taksit' kolaylığıyla satışa çıkacak.

Abone ol

Türkiye'nin öncü inşaat firmalarını bir araya getirecek olan A Plus Gayrimenkul ve Finans Hizmetleri Fuarı'nda konutlar kredi kartıyla ödemenin de yer aldığı yeni ve kolay ödeme şekilleriyle satışa çıkacak.

JNR fuarcılık tarafından organize edine "A Plus Gayrimenkul ve Finans Hizmetleri Fuarı" 22-24 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Fulya Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan etkinlik, satış odaklı en büyük organizasyon olma özelliğine de sahip.

Türkiye'nen en büyük inşaat firmalarının, en yeni projelerini tanıtacağı fuarda kredi kartına taksik yapılabilen, çok pratik ve ayrıcalıklı ödeme kolaylıkları sistemleride uygumalaya konulacak.

Kimler katılıyor?

80 yeni projenin tanıtılacağını fuara Ağaoğlu, Aşçıoğlu, Bodream Yapı, Dap Yapı, Canan Yapı, Kalyon İnşaat, Fi-Yapı'nın da aralarında bulunduğu sektörün öncü firmaları katılacak

Devler projelerini anlatacak

Fuarın ilk günü olan 22 Ekim Cuma günü EGD Başkanı Celal Toprak'ın moderatörlüğünde Ali Ağaoğlu, Yunus Aktaş, Necati Akyazıcı ve Nazmi Durbakayım'ın sunumlarının yer alacağı bir forum düzenlenecek. Fuarın ikinci gününde ise "Gayrimenkulde Satış Stratejileri" konulu panel düzenlenecek.