BIST 10.341
DOLAR 32,26
EURO 34,78
ALTIN 2.407,44
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Hisarcık Kaymakamına veda yemeği

Hisarcık Kaymakamı Hakan Şeker, Yabancı Dil Kursu'na ve dil eğitimi için İngiltere’ye gideceğinden onuruna veda yemeği verildi.

Abone ol

Kütahya'nın Hisarcık Kaymakamı Hakan Şeker, Ankara'da İçişleri Bakanlığı Yabancı Dil Kursu'na, ardından Eylül ayında da dil eğitimi için İngiltere’ye gideceğinden veda yemeği verildi.

Hisarcık Çok programlı Lise yemekhanesinde verilen yemeğe Emet Kaymakamı Mehmet Fatih Geyim, Hisarcık Belediye Başkanı Mehmet Akbaş, Hasanlar Belediye Başkanı Mehmet Altay, Şeyhler Belediye Başkanı Alaaddin Ölmez, Karbasan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, Dereköy Belediye Başkanı İsmail Akbulut, il genel meclisi üyeleri, daire amirleri, mahalle ve köy muhtarları ile çok sayıda davetli katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan Emet Kaymakamı Mehmet Fatih Geyim, “ Genelde kısa süreli görevlerde idari maslahat yapılır. Ama bende müşahede ettim ki Hakan bey kardeşimiz Hisarcık’ta tam bir Hisarcık’lı ve Hisarcık’lıların bir temsilcisi olarak halkın her türlü menfaat ve çıkarı noktasında Hisarcık’lılarla empati kurmuş ve ruh birlikteliği gerçekleştirmiştir. Kısa dönemde şu eserler benim denilebilecek bir durumda ilçedeki görevini bırakmak kısmet oluyor. Bu da güzel bir şey.

Ben hakikaten Hakan Bey kardeşimizin Allah utandırmasın, gelecekte de çok güzel bir şekilde, bu millete, bu topluma en layıkı veçhile hizmet edeceğini değerlendiriyorum. O yüzden hem buradaki arkadaşlık ilişkimiz noktasında, hem meslektaşlık ilişkileri açısından her yönüyle teşekkürü bir borç biliyor ve gelecek hayatında kendisine, anne, babasına ve ailesine güzellikler diliyorum “ diye konuştu.

Daha sonra söz alan Hisarcık Kaymakamı Hakan Şeker, “ Hisarcık ilçesinde görev yaptığım 5 aylık süre içerisinde çok güzel günlerim geçti. Hiçbir zaman unutamayacağım anılarım oldu. Gerçekten güzel bir dönem geçirdim. Herkes hakkını helal etsin. Benim sizler üzerinde bir hakkım varsa bende helal ediyorum “ dedi.

Yemekten sonra Hisarcık Belediye Başkanı Mehmet Akbaş tarafından Kaymakamı Hakan Şeker’e Belediye meclisinin aldığı karar gereği Hisarcık Fahri hemşerilik beratı ile Hisarcık ilçesini temsilen çini tabak ve çeşitli hediyeler verildi.