BIST 10.083
DOLAR 32,43
EURO 34,84
ALTIN 2.432,68
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Partner arayan kadınları dolandırıyorlardı

İzmir'de, bazı televizyon kanallarına telefonlarını verip partner arayan kadınları ağlarına düşürerek soyan iki kişi yakalandı.

Abone ol

İzmir'de, bazı televizyon kanallarına telefonlarını verip partner arayan kadınları ağlarına düşürerek paralarını ve değerli eşyalarını alıp ortadan kaybolan iki kişi polis tarafından yakalandı. İki zanlının, üç kadını dolandırdıkları belirlendi.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği'ne başvuran E.Ç. isimli bayan, Kocaeli'de oturduğunu, televizyon kanalına verdiği cep telefonundan kendisine ulaşan H.K. (31) ve arkadaşı M.Ç. (31) ile tanıştığını bildirdi.

Davet üzerine İzmir'e geldiğini söyleyen E.Ç., kafeteryada otururken içerisinde cep telefonu ve 170 TL bulunan çantasını bu iki kişinin çalıp kaçtıklarını söyledi. Şikayet üzerine soruşturma başlatan polis, H.K. ve M.Ç.'yi yakaladı. Gözaltına alınan iki zanlının, daha öncede Konya'da oturan N.G., Balıkesir'de oturan Ş.U. adlı kadınlarla aynı yöntemle tanışıp para ve değerli eşyalarını çaldıkları saptandı.

Zanlılardan H.K.'nın 26, M.Ç.'nin de üç ayrı dolandırıcılık olayında poliste kaydı olduğu öğrenildi. Üç mağdur kadın tarafından teşhis edilen iki zanlı, adliyeye sevk edildi.