BIST 10.083
DOLAR 32,39
EURO 34,90
ALTIN 2.441,35
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Altay Süper Lige göz kırptı!

Bank Asya 1. Lig Yükselme Grubu maçında Altay, Adanaspor'u 2-1 yenerek Süper Lig'e çıkma umudunu sürdürdü.

Abone ol

Maçın ardında Altay Teknik Direktörü Güvenç Kurtar, çok stresli bir maçta galip geldiklerini söyledi. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Altay Teknik Direktörü Güvenç Kurtar, maçın ilk 15 dakikasında iyi olduklarını belirterek,

"Maçın geri kalan kısmında Adanaspor'un baskı kurdu. Adanaspor oyunun üstünlüğünü ele geçirdi. Bu arada bir gol kaçırdık. İkinci yarıya iyi başladık. 10 dakika sonra iki oyuncu alıp, taktik değiştirdik ve golü bulduk. Sonra top kaptırıp, golü yedik. Sonunda galip geldik. Çok stresli maçlar oynadık. Maçta Konyaspor'un galibiyetini duyduk, o da stres yarattı. Şimdi hedefimiz Konyaspor'u yenip, Süper Lig'e çıkmak" dedi.

Altaylı futbolcu Yiğitcan ise oyuna istedikleri gibi başlayamadıklarını vurgulayarak, "Yıllardır süren Süper Lig özlemimiz var. Bizim inancımız tam. Konyaspor maçından da galip gelip, sevdiklerimizi ve camiamızı mutlu edeceğiz" dedi.

Adanaspor Teknik Direktörü Kemal Kılıç, iyi oynadıkları maçı kaybettiklerini ifade ederek, "Oyunun çok büyük bölümünde üstün oynadık. Bir kez daha iyi oynadığımız bir maçı kaybettik. Bizim için her şey bitti. Altay'ı tebrik ediyorum. Konya ve bu maçta duran toptan gol yedik. İki tane duran toptan gol yedik. Takımım 30 maçtır korner ve duran toptan gol yememiş bir ekip. Maalesef burada duran toplardan goller yedik ve kaybettik" dedi.