BIST 10.083
DOLAR 32,45
EURO 34,91
ALTIN 2.437,61
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Konyasporun sabrı pazara kadar

Bank Asya 1. Lig Yükselme Grubu ikinci maçında Karşıyaka'yı 1-0 Konyaspor, Turkcell Süper Lig'e bir adım daha yaklaştı.

Abone ol

Konyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, mutlu sonu 3 gün uzattıklarını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan Konyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, stresli bir maçtan galibiyetle ayrıldıklarını belirterek, mutlu sona 3 gün kaldığını ifade etti. Doğan, golü erken bulduklarını kaydederek, "Final paslarını daha iyi yapsak, çok daha rahat olabilirdik. Ancak futbolcularım şampiyonluğu çok istedikleri için böyle bir durum oluştu. Özellikle ikinci yarıda önde basmamız gerekirdi. Ancak çok geri çekildiler. Futbolculara ne kadar söylesek de stresine yenik düşüyor.

Bugün önemli bir rakibi yendik. 3 puan avantajlı bir durum yarattı. Bunu son Altay maçında değerlendirip şampiyon olmak istiyoruz. Şehir ve camia olarak Süper Lig beklentilerine cevap vereceğiz. Altay maçında çok da fazla strese girmeden şampiyon olmak istiyoruz. Bunu da başaracak güçteyiz. Mutlu sonu 3 gün uzattık diyebilirim. Altay maçında son dakikada gol olmasaydı şampiyonluğu kutlayacaktık. Ancak futbolda bunlar oluyor. Bunları çok da fazla konuşmaya gerek yok. Otele gidip,
Altay maçının çalışmasını yapmak zorundayız" diye konuştu.

Konyasporlu futbolcu Ömer Hacısalihoğlu da bir maçlarının daha olduğunu belirterek, "Artık o maçı bekleyeceğiz. Bugünün zor geçeceğini biliyorduk. Müsabakaya temkinli başladık, bir gol bulduk ve karşılaşma istediğimiz gibi bitti" dedi.

Karşıyaka Teknik Direktörü Erdoğan Arıca ise kazanmayı çok istediklerini, ancak başarılı olamadıklarını ifade ederek, "Maçın fazla detayına girmeye gerek yok, kazanılması gereken bir müsabakayı kaybettik. Oyuncularım ve Süper Lig'i hak eden taraftarlarım adına üzülüyorum" açıklamasında bulundu.