BIST 10.083
DOLAR 32,42
EURO 34,84
ALTIN 2.438,91
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Baykal için acımasız eleştiriler

Kütahya’nın Hisarcık ilçesi Şeyhler Beldesinin CHP’li Belediye Başkanı Alaaddin Ölmez'den Baykal'a sert eleştiri

Abone ol

Kütahya’nın Hisarcık ilçesi Şeyhler Beldesinin CHP’li Belediye Başkanı Alaaddin Ölmez, “Deniz Baykal sert açıklamalarıyla kavgacı tavırlarıyla bugüne kadar Türk halkının oyunu almayı ve oy çıtasını yükseltmeyi bir türlü beceremedi “ dedi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Şeyhler'in CHP’li Belediye Başkanı ve CHP kongre delegesi Alaaddin Ölmez, "CHP’de baştan beri bir değişime ihtiyaç vardı. Deniz Baykal’ın başına gelen bu olay bir bahane oldu. Baykal’ın o işi yaptığından değil, bu bir komplodur. Açıkçası parti de bunu bir fırsat görmüştür. Deniz Baykal sert açıklamalarıyla kavgacı tavırlarıyla bugüne kadar Türk halkının oyunu almayı ve oy çıtasını yükseltmeyi bir türlü beceremedi.

CHP’deki bu değişiklik Deniz Baykal’ın başına bu iş gelse de, gelmese de yıllardan beri arzu ediliyordu. Ancak delegeler Deniz Baykal’a 'Artık kenara gel' diyemiyordu. Kemal Kılıçdaroğlu ise Mir Dengir Mehmet Fırat ve Melih Gökçek’i yaptığı açık oturumlarda yolsuzluk dosyalarıyla alaşağı etmesini bilmiştir. Açık oturuma katılanlar Kılıçdaroğlu’nun açıklarını aradılar, ama ellerine geçiremediler.

Kılıçdaroğlu Erdal İnönü’ye benzeyen sempatik ve dürüst bir politikacı olarak herkesin sevgisini kazanmıştır. Kemal Kılıçdaroğlu’nun önümüzdeki seçimlerde partiyi yüzde 35–40 ile iktidara taşıyacağından eminiz. Ülkemize ve CHP’ye hayırlı olsun" diye konuştu.