BIST 9.890
DOLAR 32,57
EURO 35,01
ALTIN 2.461,30
HABER /  MEDYA

Hasan Cemal Bugün'e mi gidiyor?

Başbakan Erdoğan'ın şikayeti ile Milliyet Gazetesi'nden kovulan ve yazarlık kariyerine T24'de devam eden Hasan Cemal, Bugün Gazetesi'ne mi gidiyor?

Abone ol
Milliyet Gazetesi'nden olaylı ayrılan ve T24'de yazarlık yapan Hasan Cemal, Bugün Gazetesi'ne mi gidiyor?
 

MEMUR HABERLERİNİN YENİ ADRESİ...

GAZETECİLER.COM (ÖZEL İÇERİK)- Son günlerde Hasan Cemal'in Bugün Gazetesi'ne gideceği konuşuluyor. Peki bu söylenti ne kadar doğru?

Milliyet Gazetesi'nden olaylı şekilde ayrılan Hasan Cemal, bildiğiniz gibi artık bir internet medyası yazarı oldu. Yazılarında da etkisini her geçen gün arttırıyor T24 yazarı. Dün kulağımıza bir haber ilişti Hasan Cemal, Bugün gazetesine gidiyor diye. Haber "doğru mu değil mi?"demeden üzerine atlamak yerine, artık "bizden biri" olan Hasan Cemal'i aradık ve bu dedikodunun aslını sorduk.

DAHA ÖNCE TEKLİF GELDİ

Hasan Cemal, bu meselenin geçmişi olduğunu hatırlattı ve : "Bana 1,5 ay önce böyle bir teklifle geldiler, sağolsunlar. Ama ben düşünmüyorum. Yeni bir teklifle gelseler bile bir şey değişmeyecek. Benim zaten bir gazetem var T24." dedi.  

SİYASETÇİLERE İNTERNET GÖNDERMESİ
 
Hasan Cemal, internet gazeteciliğine başladıktan sonra eski okuyucularına yenilerinin katıldığını söyledi ve bundan çok memnun olduğunu da belirtti. Cemal, "kimi siyasetçilerin interneti çok iyi kullanabildiklerini söylemesine rağmen internet medyasından bu kadar uzak olmalarını anlayabilmiş değilim" diyerek siyasetçilere de gönderme yaptı.