BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,87
ALTIN 2.442,57
HABER /  SEÇİM

Erdoğan Gülen'i Urfa'da Kürtlükle vurdu

Başbakan Erdoğan Gülen'in Said Nursi ile ilgili söylediği o sözleri hatırlattı.

Abone ol

Başbakan Erdoğan Şanlıurfa mitinginde Fethullah Gülen'in Said Nursi ile ilgili söylediği iddia edilen "Kürt olduğu için uzak kaldım" sözlerini hatırlattı. Konuşmasından satırbaşları...

Bu acı meseleyi mutlaka çözeceğiz kardeşliği tesis edeceğiz dedik. Biz kanı durdurmak için çalışırken önce Oslo sürecini sabote ettiler, MİT müsteşarımızı tutuklamak istediler, Paris'te suikastler düzenlediler.  

SAİD NURSİ HATIRASI YARA ALIYOR

Sene 1960 Bediüzzaman hasta yatağında. Diyor ki beni Urfa'ya götürün. İpek Palas'a getiriyorlar. Polisler onu hastahaliyle geri götürmek istediler. Şanlıurfa Demakrat Parti'nin İl Başkanı polisin önüne geçti. Şanlıurfa Said Nursi'yi teslim etmedi. Said Nursi 23 Mart'taHakk'a yürüdü. Büyük bir cenaze namazı yapıldı. Ardından 27 Mayıs müdahalesi oldu. CHP zihniyeti öldüğünde de onu rahat bırakmadı ölüsüne bile tahammül edemediler. İşte bu CHP ve onun izinde olduğunu söyleyen Pensilvanya ile kolkolalar. Ölüsünü bile Şanlıurfa'dan çıkaran CHP ile eleleler. Said Nursi'nin aziz hatırası bunların CHP ittifakıyla yara alıyor. Ölüsünü Isparta'ya alıp bıraktılar. CHP budur ya.

Bu Pensilvanya'daki zat Pir-i Mugan der , Bediüzzümaman da demez. Peygamberemizi miraçtan indirip kamyona binndiriyorlar. Dizi senaryosunu yazıyor. O dizide benim Kürt kardeşime, çözüm sürecine de hakaret ediliyor.

KÜRT OLDUĞU İÇİN NURSİ'DEN UZAK DURDU

Pensilvanya'daki zat Kürt olduğu için Said Nursi'den uzak kaldığını söyleyen bir zattır. 

Bu CHP lideri geçen gün diyor ki. Bu Başbakan ya cezaevine gider ya yurt dışına. Sen kimsin ya? Senden olsa olsa Tahtakale'de kasetçi olur.Anlaşılıyor ki Pensilvanyadaki zat buna akıl vermiş. Ben buradan Said Nursi diliyle konuşuyor ve "Zalimler için yaşasın cehennem" diyorum.

Bu mücadelede çok insan şehit oldu. Bundan daha güzel makam var mı? Biz de olsak ne olur. 

PENSİLVANYA CHP VE MHP'Yİ TUZAĞA DÜŞÜRDÜ

Pensilvanya bu CHP ve MHP'yi çok kötü aldattı, çok kötü bir tuzağa düşürdü. '17 Aralık'ta hükümeti düşüreceğiz, elimizde çok önemli dosyalar var, ses kayıtları var, onlar işe yaramazsa elimizde montajlar, dublajlar var' dedi. CHP ve MHP'nin genel başkanları bunlara inandılar. Böyle bir darbe girişiminde payanda olarak yer aldılar. Ama hesaplar tutmadı, tuzak bozuldu. Millet bunların tuzaklarına, yalanlarına itibar etmedi. İşte şimdi ortalıkta kalakaldılar, ne yapacaklarını şaşırmış durumdalar. Üç kafadar, üç şaşkın ördeğe döndüler. 

AK Parti aynı yerde duruyor. Sizin hocanınz akşam bir başka sabah bir başka. Aynı bu CHP gibi, MHP gibi. Bu paraleller korkmaya başladı. Aynı 28 Şubat'taki gibi ikna odaları kurdular. İkna olmazlarsa işten, okuldan, yurttan atıyorlar. Şimdi bunların evlerinde, yurtlarında kalan öğrencilere sesleniyorum. Bütün Kredi Yurtlar Kurumu'ndaki yerler tespit edildi. Sizleri bunların eziyetlerine muhtaç bırakmayacağız. Her şeyimiz hazır.