BIST 8.718
DOLAR 32,33
EURO 35,17
ALTIN 2.243,66
HABER /  MEDYA

Güneşin Kızları son bölüm yeni kanalında!

Güneşin Kızları yeni bölüm neden yok diye soranlar için cevap. Güneşin Kızları artık 31 Ağustos pazartesi günü ekranlara gelecek.

Abone ol

Güneşin Kızları yeni bölüm bu akşam yayınlanacak diye bekleyenlere kötü haber. Güneşin Kızları artık pazartesi günleri yayında olacak. Güneşin Kızları 11. bölüm fragmanları yayınlandı. 11. yeni bölüm 31 Ağustos pazartesi günü ekranlarda olacak.

Güneşin Kızları 11. bölüm fragmanları internethaber.com'da olacak. Son bölümde trafik kazası geçiren Haluk yaşayacak mı, Haluk'un kaza geçirmesi tüm dengeleri değiştirecek Güneş yaşanan her şeyi bir anda unutacak. Ali ve Selin arasında ise aşk oyunu devam ediyor. Güneşin Kızları 10. bölüm dün akşam ekranlara geldi... Peki Güneşin Kızları 11. bölüm fragmanlarında neler olacak? Güneşin Kızları 11. bölüm 1. ve 2 fragmanları internethaber'de olacak..

10. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Savaş, Nazlı’nın mektubunu okuduktan sonra allak bullak oldu. Nazlı ile açık açık konuşmaya karar verdi. Fakat Nazlı, kendisini Savaş’tan uzaklaştırmaya çalıştı. Ne zaman ona yakınlaşsa canı yanıyordu. 

Ali’nin kendisinden kaçmasına üzülen Selin, Ali’den uzak durma kararı aldı. Ne kadar dil dökse de, Ali onu affetmedi. Fakat Ali, birden bire değişti ve Selin’e tekrar yakınlaşmaya başladı.  Selin bu yakınlıktan hoşnut kaldı. Fakat bilmediği şey bu yakınlığın altında, Didem ve Tuğçe’nin Selin’e karşı yaptığı bir plandı.

Haluk’un kaza yapmasının ardından Güneş, Haluk’a karşı kızgınlığını bir anlığına unutur fakat yine de kafasında soru işaretleri vardır: Haluk bu kazayı nasıl yapmıştır?

GÜNEŞİN KIZLARI SON BÖLÜM İZLEYİN

Güneşin Kızları son bölümü ile izleyiciyi ekran başına kilitledi. Güneşin Kızları 9. bölümde Güneş Haluk'un sırlarını öğrenmeye başladı ve kendini geri çekti. Ali ve Selin'in arasında ise yakınlaşma başladı. Ali her ne kadar Selin'de uzak durmak istese de Güneşin Kızları'nda işler karıştı. İşte Güneşin Kızları son bölümde yaşananlar

screen-shot-2015-08-13-at-9.46.28-am.png

ALİ VE SELİN'İN ÖPÜŞME SAHNESİ OLAY OLDU

8. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Güneşin Kızları 8. bölümde bu akşam heyecan doruktaydı. Babasından tokat yiyen Ali evi terketti ve Selin peşine düştü. Babasına olan nefretini haykıran Ali ve Selin yakınlaştı. Savaş ve Nazlı arasında ise aşk kıvılcımları başladı. İşte 8. bölüm Güneşin Kızları'nda yaşananlar..

Savaş’ın klinikten kaçırılması Mertoğlu yalısında kıyameti kopardı. Haluk, Ali’ye herkesin gözü önünde bir tokat attı. Ali bu olayın ardından kendini dağıttı.

screen-shot-2015-08-06-at-10.33.58-am.png

Olanlar yüzünden kendini suçlayan Selin, Ali’ye kendini affettirebilmek için çabalar fakat Ali’yle konuşmak sandığı kadar kolay olmadı.  Ali kendisine yeni bir arkadaş buldu; o da Didem.

screen-shot-2015-08-06-at-10.35.09-am.png
Savaş’ın tekrar kliniğe gitmekten kurtulmak için tek çaresi İstanbul’dan kaçmaktır. Nazlı’nın içi kan ağlasa da, Savaş’a gitme diyemedi ve işler karıştı. Savaş gitmeden önce Nazlı, Selin’in de desteğini arkasına alır ve ona aşık olduğunu söylemeye karar verdi; fakat olaylar planladığı gibi gitmedi.

screen-shot-2015-08-06-at-10.34.26-am.png
Haluk’un Ali’ye olan tepkisinden sonra, Güneş Haluk’tan uzaklaştı, kafası iyice karıştı. Bu defa Haluk da sakinliğini koruyamadı ve...

screen-shot-2015-08-06-at-10.35.00-am.png

Güneş’e kesin bir dille kendi çocuğuna, istediği gibi davranabileceğini söyledi. Güneş ikilemde kaldı. Haluk’u gerçekten tanıyor mu, yoksa sadece tanıdığını mı zannediyor? Bunun cevabını aramaya başladı.

Savaş, hastaneden çıkarılır. Savaş’ın kendisine zarar vermesinden korkan Rana ve Ahmet, gençlerin hep birlikte vakit geçirmesini önerir ve yazlık eve doğru neşeyle yola çıkarlar. Ancak Didem ve Tuğçe’nin beklenmedik ziyaretiyle, hiçbir şey istedikleri gibi gitmez. Selin, Ali’den uzak durmak istese de, Savaş’a göz kulak olmaları gerektiği için durumu kabullenir.

screen-shot-2015-08-13-at-9.46.40-am.png
Haluk’la ilgili endişeleri artan Güneş’in, hayatına nasıl yön vereceği konusunda kafası karışıktır. Bir karar vermek için ilişkilerinin başladığı yere, İzmir’e gider ve orada beklemediği bir sürprizle karşılaşır.

screen-shot-2015-08-13-at-9.46.51-am.png

screen-shot-2015-08-13-at-9.46.28-am.png

ALİ VE SELİN'İN ÖPÜŞME SAHNESİ OLAY OLDU