BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
MEDYA

Gelinim Mutfakta 8 Haziran birincisi kim elendi

Gelinim Mutfakta'da 8 Haziran cuma günü kim elendi 5 bileziği alarak birinci olan gelin kim oldu? Gelinim Mutfakta finalinde bu hafta heyecan dorukta. Gelinim mutfakta yarışmasında kimin eleneceği bugün belli oluyor.

Gelinim Mutfakta yarışmasının 4-8 Haziran haftasının finali bugün yapılıyor ve birinci ile kim elendi sorusu yanıt buluyor. Geçen hafta Gelinim Mutfakta yarışmasında haftanın birincisi Yurdanur olurken yarışmadan elenen gelin de Cennet olmuştu. .

Gelinim Mutfakta yarışmasının 04 Haziran ve 8 Haziran tarihleri arasındaki haftasında yarışan gelin ve kaynanalar şunlar oldu: Kaynana Hüsniye Karabulut ve gelini Hatice Karabulut, Kaynana Suna Yüceöz ve gelini Yurdanur Yüceöz, Kaynana Nurten Argün ve gelini Özlem Argün, Kaynana Hanife Kuvel ve gelini Başak Kuvel.

Fatih Ürek'in sunduğu Gelinim Mutfakta yarışması hafta için hergün saat 12.45'te ekrana geliyor. Bir hafta boyunca mutfakta yemek yapan gelinleri kaynanaları puanlıyor. Ancak kaynanalar puan verirken tattıkları yemeklerin kime ait olduğunu bilmiyorlar. Puanlar verildikten sonra isimler açılıyor ve hem gelinler hem kaynanalar için sıkıntılı anlar o dakikalardan sonra başlıyor. Zira gelinler kaynanaları yemeklerini tanıyıp yüksek puan vermediğinde hayli bozuluyorlar.

Sitene Ekle