BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,77
ALTIN 2.507,70
MEDYA

Survivor yeni bölüm tanıtımı Turabi'ye ne oldu?

Survivor 92. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 8 Haziran Cuma akşamı ekrana gelecek olan bölüme Turabi'nin sakatlığı damga vuracak. İşte Survivor 2018'in 92. yeni bölüm tanıtımı...

TV 8'in sevilen yarışması Survivor 2018'in 92. yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. 8 Haziran Cuma akşamı ekrana gelecek olan bölümde Ünlüler ve Gönüllüler, iletişim oyununa çıkacaklar. Uzun zamandır iletişim oyununu kazanamayan Ünlüler'in bu ödüle çok ihtiyacı var.

TURABİ ÇOK KÖTÜ SAKATLANDI: Bu akşamki parkur, sakatlığa elverişli bir parkur. Zaman zaman yarışmacılar sakatlık geçirirken Turabi, herkesi korkutuyor. Engelden atladığı sırada fileye ayağı takılan Turabi çok kötü düşüyor. Acılar içinde yere yığılan Turabi''nin yanına tüm yarışmacılar koşuyor. Metin Kuş anında müdahalede bulunuyor. Şimdi herkes Turabi'nin durumunu merak ediyor.

MANTI ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI? Survivor'da fırtına gibi esen Gönüllüler, mantı ödül oyununa çok iyi başladı. Becerinin, motivasyonun her şey olduğu yarışı Gönüllüler 10'a 4 skorla kazandı.

SANTA DOMİNGO ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI? Gecenin en nefes kesen mücadelesi Santo Damingo ödül oyununda yaşandı. İki takım da elinden geleni sahaya yansıttılar ama Ünlüler takımı bu oyunda üstün bir performans sergiledi. Oyun sonunda 10'a 3'lük skorla Ünlüler takımı parkurdan galip ayrıldı. Ünlüler'in Santo Domingo'daki eğlenceli anları görülmeye değerdi.

Sitene Ekle