BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,85
ALTIN 2.434,40
GÜNCEL

Erdoğan Demirören'in doktorundan açıklama

Doğan Medya Grubu'nu satın alarak Hürriyet, Kanal D ve CNN Türk'ün de sahibi olan Erdoğan Demirören'in hayatını kaybetti. Demirören'in ölüm nedeni olarak solunum yetmezliği gösterildi.

HÜRRİYET, Kanal D ve CNN Türk'ün de içinde bulunduğu Doğan Medya Grubu'nu geçtiğimiz ay resmen satın alarak Türk medya sektörünün en büyüğü olan Erdoğan Demirören hayatını kaybetti. Hastane ölüm nedeninin 'solunum yetmezliği' olduğunu açıkladı.

"DEMİRÖREN ÖLDÜ..." Erdoğan Demirören'in ölüm haberiyle ilgili hareketli saatler yaşandı. T24 sitesi Demirören Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören'in 79 yaşında hayata gözlerini yumduğunu duyurdu. Demirören Medya yayın organları hariç tüm medya ölüm haberini verirken, saatler sonra Erdoğan Demirören'in uzun süredir tedavi gördüğü hastaneden açıklama geldi. 

"HASTANE YALANLADI..." Erdoğan Demirören'in tedavisinin sürdüğü İstanbul Florence Nightingale Hastanesi tıbbi direktörü Özgür Şamilgil tarafından yapılan açıklamada şöyle denildi: "Saygıdeğer iş insanı Erdoğan Demirören, bir süredir hastanemiz yoğun bakım ünitesinde yatmaktadır. Durumu kritikliğini muhafaza etmektedir."

ORTAK AÇIKLAMA: SOLUNUM YETMEZLİĞİNDEN... Erdoğan Demirören'in durumuyla ilgili son açıklama Başhekim Özgür Şamilgil ve Demirören Medya CEO'su Mehmet Sosyal tarafından yapıldı. Şamilgil, Demirören'in solunum yetmezliği nedeniyle hayatını kaybettiğini duyururken, Mehmet Soysal, cenaze programını açıkladı.

Sitene Ekle