BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MEDYA

Gelinim Mutfakta 5 Ekim Cuma kim elendi 5 altın bileziği kim kazandı

Gelinim Mutfakta'da 29. haftanın final günü geldi çattı. Bugün yani 5 Ekim Cuma günü saat 12:15'te ekrana gelen bölümde kim elendi, 5 altın bileziği hangi yarışmacı kazandı ve günün ve haftanın birincisi kim oldu sorularının yanıtı belli olacak. İşte Gelinim Mutfakta'da 29. haftanın final gününe dair merak edilenler...

Abone ol

Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta'da 29. haftanın final günü geldi çattı. Birbirinden maharetli dört gelin, hafta başından beri en iyi yemekleri yapmaya çalışıp kaynanaların beğenisine sundular. Haftanın finaline Başak 63 puanla birinci girerken, Ezgi 49, Tuğçe 40, Yasemin ise 39 puan toplayabildi.

Haftanın son gününde ise gelinler en güzel Aşureyi yapmak için ter döktüler. Kaynanaların tatlıları tadıp puanlarını vermeleriyle birlikte de günün ve haftanın kazananı belli oldu.

5 Ekim Günün Kazananı Kim? Programın son bölümünde sunucu Fatih Ürek, gelinlerin puanlarını açıkladı.  Ezgi 9 puanla günün en düşük puanını alan gelin olurken, 17 puan toplayan Yasemin ise günü birincilikle tamamlayıp çeyrek altını almaya hak kazandı. Öte yandan Tuğçe 14, Başak ise 10 puan toplayabildi.

Haftanın Kazananı ve Eleneni: Gelinlerin tüm hafta boyunca aldıkları puanların toplanmasının ardından çıkan sonuçlar ise şöyle;

  1. Başak: 73
  2. Ezgi: 58
  3. Yasemin: 56
  4. Tuğçe: 54

Bu sonuçlara göre 73 puanla Başak haftanın kazananı olup 5 altın bileziği koluna takarken 54 puan toplayan Tuğçe ise yarışmaya veda eden isim oldu.

Gelinim Mutfakta 4 Ekim Perşembe gün birincisi kim işte çeyrek altının sahibi

Başak İle Reyhan Hanım Fena Tartıştı: Öte yandan Gelinim Mutfakta'nın 3 Ekim Çarşamba günü ekrana gelen bölümüne Başak ile Reyhan Hanım'ın kavgası damga vurmuştu. Reyhan Hanım, gelini Ezgi'nin yemeğine 5 puan verince Burcu, Ezgi'nin özellikle sinyal vermek amaçlı yemeğini fazla kavurduğunu ve Reyhan Hanımın da bu yüzden gelinine en yüksek puanları verdiğini iddia etmişti. 

Ardından Başak'ın devam eden suçlamaları Yasemin ve Tuğçe'yi de işin içine çekmişti. Stüdyoda tansiyon giderek yükselince tüm yarışmacılar çok gerilmişti. 

Gelinim Mutfakta Tuğçe kimdir kayınvalidesi Sevgi hanım nereli  

Gelinim Mutfakta Başak Kuvel kimdir Reyhan Hanımla fena tartıştı