BIST 9.530
DOLAR 32,47
EURO 34,83
ALTIN 2.480,29
HABER /  MEDYA

Gelinim Mutfakta Tuğçe kimdir kayınvalidesi Sevgi hanım nereli

Gelinim Mutfakta yarışmacıları arasında bulunan Tuğçe ve kayınvalidesi Sevgi Hanım merak ediliyor. Peki Gelinim Mutfakta Tuğçe kimdir? Sevgi hanım nereli? İşte Gelinim Mutfakta'ya 29. hafta dahil olan yarışmacılar...

Abone ol

Her hafta cuma günü bir yarışmacının elendiği Gelinim Mutfakta'ya her pazartesi yeni yarışmacılar katılıyor. Peki Gelinim Mutfakta'da 29. hafta Burcu ve Nurten hanımın yerine dahil olan Tuğçe ile kaynanası Sevgi hanım kimdir? Gelin hep beraber yeni yarışmacıları tanıyalım:

Gelinim Mutfakta Tuğçe Kimdir? 1 Ekim Pazartesi günü yayınlanan 141. bölümde Gelinim Mutfakta'ya yeni gelen yarışmacı Tuğçe oldu. Tuğçe kendisini tanıtırken, aslen Ankaralı olduğunu ama İstanbul'da yaşadığını ve 14 aylık bir kızı olduğunu söyledi.

Gelinim Mutfakta Sevgi Hanım Kimdir? Tuğçe’in kaynanası Sevgi hanım ise kendisi hakkındaki bilgileri verirken aslen Erzurumlu olduğunu, İstanbul Sancaktepe'de yaşadığını ve 18 yaşında evlendiğini söyledi.

Gelinim Mutfakta'da olaylı gün! Yarışmacılar birbirine girdi Burcu'nun açıklamaları şoke etti

Burcu ve Nurten Hanım Çekilme Kararı Almıştı: Öte yandan Gelinim Mutfakta'nın 28. haftasının final bölümüne Burcu'nun çeklime kararı damga vurmuştu. Sunucu Fatih Ürek'in ısrarlı sorularına rağmen çekilme kararının nedenini söylemeyen Burcu, daha sonra bir açıklama yaparak kayınvalidesi Nurten Hanım'ın babasının apar topar hastaneye kaldırıldığını ve beyin kanaması riski olduğunu aktarmıştı.