BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,76
ALTIN 2.439,36
HABER /  MEDYA

Ezgi Dargı kimdir Sosyetik Ev Kadınları'nın yeni yarışmacısı

Ezgi Dargı kimdir aslen nereli kaç yaşında? Kanal d'de başlayacak olan Sosyetik Ev Kadınları programında yarışacak olan Ezgi Dargı merak ediliyor. Kendi düğün şirketi olan ve yaşantısıyla dikkatleri üzerine çeken Ezgi Dargı'nın eşi özel hayatı ve biyografisi internethaber'de.

Abone ol

Kanal D'nin yeni yarışma programı için start verildi. Sosyetik Ev Kadınları adlı yarışma izleyiciler tarafından merak ediliyor. Yarışmada olan isimlerden biri de Ezgi Dargı. Ezgi Dargı'ya gelin yakından bakalım.

Cemiyet hayatının tanınan simaları; Neslihan Kozanoğlu, Elif Sağlamyürek, Günsel Ülkü, Esra Tekgöz ve Ezgi Dargı “Sosyetik Ev Kadınları”nda bir araya gelerek özel hayatlarını ekrana taşıyacak. Peki kimdir bu Ezgi Dargı?

EZGİ DARGI KİMDİR? 2002 yılında Bilkent Üniversitesi Turizm ve Otelcilik bölümünden mezun olduktan sonra, Istanbul’un en prestijli otellerinde davet ve ziyafet organizasyonu konusunda deneyim sahibi oldu. Bu çalışma hayatım süresince her organizasyon için davet sahiplerine kendilerini özel ve eşsiz hissettirecek konseptler yaratma fırsatı buldu. Daha sonra yaklaşık on yıl önce kendi firmasını kurarak butik ve konsept çalışmalar yaptığım, baştan sona her detayı tasarlanmış düğün ve davetlere imza attı.

DÜĞÜN PLANLAYICISI  Ezgi Dargı kendini düğün planlayıcısı olarak tanımlıyor. Peki insanları evlendiren Ezgi Dargı evli mi çocukları var mı?

EZGİ DARGI EVLİ Mİ?

Evli olan Ezgi Dargı'nın iki çocuğu bulunuyor. 2 çocuğu olan Ezgi Dargı çocuklarının üzerine titriyor.